Meld je aan op de nieuwsbrief en maak kans op 8 films!

Prometheus: eindelijk officiële beelden en een poster (hi-res)

In Prometheus gaat een team van wetenschappers en ontdekkingsreizigers op een spannende reis die een test zal zijn voor hun fysieke en mentale grenzen. Het doel is om te landen om een verre planeet en daar antwoorden proberen te vinden rond het ontstaan van leven. Eenmaal geland treffen ze een onbeschaafde beschaving aan.

Ridley Scotts langverwachte sciencefiction/horror ‘Alien spin-off/prequel’ Prometheus, er wordt behoorlijk geheimzinnig rond gedaan, het script werd zwaar bewaakt en de beelden die op de Comic Con werden vertoond mochten niet over het internet verspreidt worden.

Prometheus zal op 8 juni 2012 in premiere gaan en wordt hoogstwaarschijnlijk een wereldrelease, dus zal dan ook in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Nu de releasedatum van de sciencefiction/horrorfilm nadert, worden er eindelijk officiële beelden vrijgegeven door 20th Century Fox.

klik de afbeeldingen voor groot

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

2 gedachten over “Prometheus: eindelijk officiële beelden en een poster (hi-res)”

Plaats een reactie