Psycho Fear laat je spelen in een Saw-film

Altijd al gedacht dat jij wél zou kunnen overleven in de Saw-films? Dan is nu jouw kans om dat te bewijzen in Psycho Fear, het nieuwe coöp survival-horrorspel van ontwikkelaar Dark Panda. Het spel staat op de planning voor het tweede kwartaal van 2024 en komt uit op Steam, alwaar je het vast aan je verlanglijst kan toevoegen. Goed nieuws, in juni komt er alvast een demo.

Psycho Fear
Lekker ontspannen, zo

Het is precies zoals je het zou verwachten in de films; jij zit met een stel vrienden gevangen in een vieze, ondergrondse kerker waar verschillende vallen jou de doorgang versperren. In dit spel is het de bedoeling dat jij die te slim af bent, de vallen zijn zo ontworpen dat jij jouw puzzeltalenten ten volle moet benutten. Ondertussen moet je ook de omgeving verkennen om spullen te bemachtigen waardoor jij kunt ontsnappen.

Uiteraard zijn de kerkers donker en vies en heb je nooit echt een lekker gevoel. Nee, dan kan je beter Dead Island spelen voor de nodige vitamine d. Het spel is ontworpen voor coöp, dus je kunt het alleen spelen, maar ook tot en met drie vrienden. En wat is er nou leuker dan alleen doodgaan? Juist, samen doodgaan. Dat heeft Psycho Fear wel goed begrepen.

Psycho Fear [PC] Teaser Trailer
Psycho Fear trailer

Interessant artikel?

Plaats een reactie