Dead Island 2 nu eens een keertje niet uitgesteld

Weten jullie het nog? Ergens lang, laaang geleden, in juni 2014 om precies te zijn, kondigde Techland samen met uitgever Deep Silver met een dikke, vette trailer met trots ‘hun’ Dead Island 2 aan. Dit vervolg op het niet fantastische, maar zeker ook niet heel erg slechte Dead Island was natuurlijk een no-brainer, maar helaas blijkt dit spel nog langzamer naar ons te komen dan een rotte zombie met honger.

Dead Island 2
Dead Island 2

E3, 2014. Een trailer van een hardlopende man die met een achtergrond vol zombie-geweld langzaam maar zeker zelf ook in een zombie verandert. Het zette mij zeker op de hype-trein. Maar helaas zorgde vertraging op vertraging en wisselingen van ontwikkelteams ervoor dat ook ik mijn interesse verloor. En nu ineens, als donderslag bij heldere hemel, komt het nieuws naar buiten dat Dead Island 2 een week eerder uitkomt. Een week eerder na acht jaar later, dat dan weer wel.

De nieuwe (en hopelijk laatste) ontwikkelaar van het spel, Dambuster, heeft gezegd dat Dead Island 2 nu 21 april van dit jaar uitkomt. Oorspronkelijk zou het 28 april uitkomen. Dit nieuws kwam aan het licht nadat mensen op Twitter er specifiek naar vroegen, of het spel überhaupt nog wel uitkwam.

https://twitter.com/deadislandgame/status/1625147886643150852

Zombies hakken op een zonovergoten eiland

Ik moet hier toch wel een klein traantje om pinken. Wat een nieuws! Ik heb best wel genoten van het eerste deel. Zombies hakken terwijl je klusjes opknapt voor een handjevol overlevers op een zonovergoten eiland, ik vond het een dikke prima. Ik kijk dan ook zeker uit naar april. Persoonlijk ken ik Dambuster niet, maar ik ga het spel toch zeker een kans geven! Wordt vervolgd.

Dead Island 2 - Welcome to HELL-A Gameplay Trailer

Keek jij nog uit naar dit spel, of was jij ook al lang vergeten dat deze in ontwikkeling was bij Techland, nee, Yager, nee, Dambuster? Ik hoor het graag van je in de comments hieronder.

Interessant artikel?

Plaats een reactie