P.T. nagemaakt in virtual reality als home voor je headset

p.t. still
Hoi Lisa

P.T; de speelbare teaser van Silent Hill, komt naar jouw Oculus Quest toe als speciaal VR-huis. Ja hoor, alsof het in 2d nog niet eng genoeg was.

P.T. was een groot succes toen het in 2014 ineens het daglicht zag. Vele jaren later zijn gamers er nog niet klaar mee (ik ook niet!) en is er al een versie die te spelen is in VR, maar die is niet zo heel erg toegankelijk. Nu heeft een gamer genaamd ROBYER1 de beruchte gang en badkamer opnieuw nagemaakt in Blender, een gratis 3d model en animatieprogramma. Deze remake is een virtuele woonkamer en dus geen ‘echt’ spel. Wat zoveel wil zeggen dat als je de Oculus opstart, dat je dan daar opstart, alsof het jouw (virtuele) huis is. Voor wie genoeg ruimte heeft: je kan in real time rondlopen.

Click here to display content from Reddit.
Learn more in Reddit’s privacy policy.

Goed, het is dus geen spel, maar ROBYER1 heeft wel gezegd dat er iets te beleven valt. Hij heeft geheimen verstopt die je de stuipen op het lijf jagen. Yay. Als je dit zelf wil proberen heb je de app Sidequest nodig, alwaar je via die dienst het virtuele huis kunt uploaden naar je headset. Het is gratis, dus een leuk zoethoudertje tot de nieuwe game van Kojima uitkomt.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x