Recensie: Zombie Hunter (K. King, 2013)

Een nieuwe mysterieuze straatdrug genaamd NATAS ontketent een zombie-apocalyps die zich als wildvuur verspreidt en haar gebruikers muteert in vleeseters. Met niks anders dan een aftandse Chevrolet Camaro en een kofferbak vol wapens en drugs trekt Hunter (Martin Copping) door deze post-apocalyptische woestijn heen en jaagt hij op alle vleeseters die zijn pad kruisen.

zombie-hunter

Ook op de vlucht voor zijn eigen verleden crasht Hunter met zijn auto midden in de woestijn en komt hij in contact met een groep overlevenden (strippers, rednecks en een onschuldige schoonheid), geleid door de met een bijl bewapende priester Jesus (Danny Trejo). De groep heeft een groot tekort aan voedsel en water en ze vragen Hunter om zijn hulp. Mede door de aanwezigheid van al het vrouwelijk schoon helpt hij ze.

Maar een verrassingsaanval van een nieuw gemuteerd ras vleeseters dwingt hun op de vlucht en stellen Hunter’s kwaliteiten op de proef.

Zombie Hunter is het resultaat van een Kickstarter-campagne en heeft vooral aandacht gekregen door de rol van Danny Trejo als Father Jesus. De rol van hem blijkt echter vrij bescheiden, maar maakt meer indruk dan die van hoofdrolspeler Martin Copping. Het plot van Zombie Hunter is vermakelijk, de uitwerking in zowel het acteerwerk als de is gewoon belabberd.

Zombie Hunter ligt nu in de winkels.

Sterren: 2 / 5

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie