Schrijver en regisseur Ari Aster (Hereditary) kondigt nieuwe horrorfilm aan

Ari Aster, bekend als regisseur van de kaskraker Hereditary, heeft aangekondigd een nieuwe film te zullen maken. De releasedatum van dit project, tot nu toe zonder titel, staat gepland op 9 augustus 2019. Filmproductie- en distributiebedrijf A24, voor wie Aster Hereditary eveneens schreef en regisseerde, legt opnieuw het vertrouwen in hem.

Het vertrouwen in Aster moet ook behoorlijk goed zijn. Het project wordt naar alle waarschijnlijkheid de grootste productie voor A24 tot nu toe. Lars Knudsen (Hereditary) en productiemaatschappij B Reel (Goliath) hebben zich gemeld als producenten. Naar alle waarschijnlijkheid zal Aster, net als met Hereditary, zelf zorg dragen voor het script. Waar de film precies over zal gaan, is nog onbekend. Deadline meldde echter dat de film zal draaien om een jonge vrouw, die met haar vriend op een zomerreis is. Deze reis gaat echter snel mis, als bepaalde zaken ´scheef´ beginnen te lopen.

Hereditary, de grote doorbraak voor Aster, kwam uit op 8 juni jongstleden. De film centreert zich op de familie Graham, die duistere zaken ontwaart na de dood van hun teruggetrokken oma. Behalve een recordomzet werd de film ook tot grote hoogte geprezen door critici, die de film een gemiddelde waardering van een 8,7 gaven (Metacritic). Hereditary was niet Aster´s eerste film. Hij heeft eerder de films The Strange Thing About the Johnsons (2011) en Munchausen (2013) zowel geschreven als geregisseerd.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Schrijver en regisseur Ari Aster (Hereditary) kondigt nieuwe horrorfilm aan”

Plaats een reactie