We hebben een releasedatum én een trailer voor ‘Midnight Mass’!

Foto: Netflix

De nieuwe serie van de creatieve geest van Mike Flanagan, bekend van o.a. Doctor Sleep en The Haunting of Hill House heeft eindelijk een releasedatum gekregen. Vanaf 24 september mogen we onze tanden gaan zetten in Midnight Mass. De serie zou eigenlijk al eerder uit zijn gekomen, echter de productie heeft net zoals vele andere projecten vertraging opgelopen door de pandemie.

Foto: Netflix

Midnight Mass gaat over een charismatische jonge priester die zich mengt met de bevolking van een geïsoleerd dorp op een eenzaam eiland. Langzaam maar zeker beginnen er op het eiland vreemde dingen te gebeuren,  zowel miraculeuze gebeurtenissen als doodenge voorvallen. Qua verder verhaal laat de trailer nog niet veel los, het voelt vooral als een existentieel vraagstuk. Creepy en soort van Lovecraftiaans als je de monsters weglaat (maar hey, wie weet waar de serie naartoe zal gaan?) De setting en art direction zien er ook weer fantastisch uit.

Foto: Netflix

Een jaar geleden berichtte ik al mijn enthousiasme over de nieuwe serie van Flanagan. Hoewel we nog altijd niet heel veel details weten is er wel al een teaser trailer en dan is er natuurlijk Flanagan’s reputatie als uitmuntende horrorfilmmaker- en schrijver. Ik kijk daarom ook erg uit naar deze nieuwe serie.

Midnight Mass is vanaf 24 september te zien op Netflix. Kijk hieronder de trailer:

Midnight Mass | Teaser Trailer | Netflix

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie