Resident Evil-games krijgen gratis visuele upgrade

Resident Evil 2, Resident Evil 3 en Resident Evil 7 krijgen upgrades op de PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Ook de PC-versies krijgen een update. De patches zorgen ervoor dat de games visueel verbeterd worden.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Het gaat hier dus om de remakes van RE 2 en RE 3. Deze verschenen in 2019 en 2020 voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Deze spellen waren ten opzichte van hun origineel al helemaal van de grond af aan opnieuw opgebouwd. Hier komen nu dus weer nieuwe upgrades voor uit. Resident Evil 7 stamt alweer uit 2017 en krijgt dus ook een upgrade in visuals.

Resident Evil
Welcome to the family

In Resident Evil 2 speel je als Leon S. Kennedy en Claire Redfield, die na een rampzalige virus-uitbraak in Raccoon City hordes zombies van zich af dienen te houden. Speel met beide personages met elk hun eigen perspectief, zodat je het verhaal op verschillende manieren kan beleven. Met het derde deel in de serie speel je als Jill Valentine die als een van de laatst overgebleven mensen van de ramp die Umbrella veroorzaakt heeft, het hoofd koel moet houden terwijl ze vecht tegen een ultiem bio-wapen: Nemesis!

Resident Evil
Nemesis

In Resident Evil 7 gaat de serie weer (wat mij betreft) eindelijk de goede richting in na wat minder goede delen. De eerstepersoonsperspectief is weer terug en de langzame horror ook. In de smalle gangen van een donkere bouwval moet Ethan Winters een familie gekkies van zich af zien te slaan, terwijl hij op zoek is naar zijn vriendin Mia die daar de au-pair uithing en een paar jaar geleden ineens niets meer van zich liet horen, behalve: blijf weg! Natuurlijk moet je dan op onderzoek uit gaan.

Resident Evil 7 Biohazard Official Launch Trailer

De patches komen later dit jaar, maar er wordt geen precieze datum genoemd. Goed nieuws; iedereen met een gekochte versie kan de patch gratis downloaden. Heb jij een van de Resident Evil-spellen (gespeeld) en welke is jouw favoriet?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie