Nieuwe poster, trailer en releasedatum The Thing (prequel)

the thing prequel posterEen prequel op de horrorklassieker The Thing van John Carpenter? Volgens mij was iedereen verbaasd en geloofde er niet in. Maar in de reacties op recente artikelen met trailers lijkt iedereen steeds positiever te staan ten opzicht van de film van regisseur Matthijs van Heijningen Jr. De trailers gaan stapje bij stapje verder, de onderstaande Russische trailer maakt een hele sprong en laat ons een flinke dosis gore en rariteiten zien.

De Nederlandse release is ietsje opgeschoven naar 17 november. Of als je hem eerder wil zien kun je zaterdagnacht 29 oktober terecht in 11 bioscopen voor de Halloween Horrorshow.

Kate Lloyd is een doctoraatsstudente die zich aansluit bij een Noors onderzoeksteam dat in Antarctica een buitenaards ruimteschip heeft ontdekt. Wanneer een gevangen organisme uit het toestel bevrijd wordt en aan een reeks aanvallen begint, wordt Kate verplicht om samen met een onbedreven helikopterpiloot orde op zaken te stellen.

The Thing draait vanaf 17 november in de bioscopen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6ZbXr61vsiI?rel=0&w=620&h=345]

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Nieuwe poster, trailer en releasedatum The Thing (prequel)”

  1. Ik was echt sceptisch tegen over deze film, want laten we eerlijk zijn de Carpenter versie (wilde niet origineel zeggen, gezien dat een zwart wit film was) is cult en classic waar gewoon afgebleven moet worden.

    Maar hoe meer ik van deze prequel zie, hoe meer zin ik krijg om hem te kijken. Die poster is prachtig, zou die best in frame hier aan de muur willen hebben 😀

    Beantwoorden

Plaats een reactie