Video: Met het Santa Clarita Diet voel je je lekkerder dan ooit

‘Het Santa Clarita Diet is een echt killer dieet, ik voel mij zo fantastisch!’ Sheila Hammond heeft haar levensstijl drastisch omgegooid en het geheim ontdekt om er niet alleen beter uit te zien, maar ze voelt zich lekkerder dan ooit… en ze is bereid om haar geheim met jou te delen. Probeer nu de eerste maand gratis! Nee, je bent niet per ongeluk op een foody blog terecht gekomen (maar als je het echt wilt weten; ik eet nu spaghetti met courgette, paprika, rode ui, knoflook en een blikje tomatensaus. Hierover natuurlijk geraspte oude kaas. Het geheel komt uit de vriezer want ik had afgelopen donderdag over. Dit opgewokte kliekje wordt geserveerd met een biertje, overigens zonder een glas er bij). Het ‘Santa Clarita Diet’ is een dieet voor mensen met goede smaak… en mensen die goed smaken

Santa Clarita Diet is een nieuwe Netflix comedy met Timothy Olyphant en Drew Barrymore die vanaf 3 februari te zien zal zijn. En de titel misleidde mij ook, daarom duiken we hieronder even dieper in de serie:

Santa Clarita Diet | Kind of Intense [HD]

In Santa Clarita Diet zijn Joel (Timothy Olyphant) en Sheila (Drew Barrymore) Hammond een getrouwd stel verkoopmakelaars. Ze leidden samen met hun tienerdochter Abby (Liv Hewson) een bij vlagen onbevredigend leven in de L.A. buitenwijk Santa Clarita. Totdat Sheila plotseling een dramatische verandering doormaakt die hun leven in het teken zet van dood en verderf … maar op een positieve manier!
Santa Clarita Diet | Satisfy All Your Cravings [HD]

Ze zeggen het niet letterlijk, maar dit lijkt mij een vrij kannibalistisch dieet te worden. De comedy/horrorserie is bedacht door Victor Fresco en heeft 13 afleveringen die begin februari op de streamingdienst verschijnen. Wie is er toe aan een dieet?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie