SCREAMS! Morgen speciale friday the 13th-horroravond in Hellendoorn

Morgen is het vrijdag de 13e en verandert het familiepark Hellendoorn in THE THRILL OF HELL AND THORN! Een evenement dat is gericht op iedereen van 14 jaar en ouder. Verwacht een bloedstollend, donker en mistig park. Een wereld vol losgeslagen patiënten, hongerige zombies en meedogenloze chirurgen die graag in vers mensenvlees snijden.

De hele maand staat Hellendoorn in het teken van Halloween, onder de noemers Heksendoorn bieden ze vermaak aan het hele gezin. Op vrijdag de 13e is het Screams-programma expliciet voor de (jong-)volwassenen.
In het park zijn vrijdag zeven scare-zones, twee spookhuizen en meer dan 100 scare-actors. De attracties zijn allemaal gewoon open, zij het extra griezelig.


Freak Circus
De circusdirecteur nodigt jou uit, maar pas op: dit circus is geen gewoon circus! De mysterieuze klanken van het draaiorgel trekken jouw aandacht. Ben jij klaar voor de schokkende waarheid achter dit circus? Treed dan binnen in deze bizarre wereld met gestoorde clowns, angstaanjagende situaties en bloedstollende momenten!

Jungle Attack
Stap samen in het bootje en vaar deze monsterlijke jungle binnen.
Let goed op want hoe dieper je deze jungle ingaat des te groter wordt het gevaar. Ze houden jullie in de gaten. In het water, achter bomen en in de grot. Ze zitten overal. Wie het zijn?
Dat zullen jullie snel genoeg ontdekken..

Haunted Playground
De speeltuin ligt er donker en verlaten bij. Ooit was dit een vredige en kindvriendelijke plek. Door de dikke mist zie je een draaimolen, je hoort de creepy snoepverkoper en loopt voorbij achtergelaten en verbrande knuffelberen.. Wat is hier gebeurd? Ontdek de weerzinwekkende geschiedenis van deze speeltuin.. als je durft!

Rush of Blood VR – tijdsvak kaartje à € 0,- / beperkte capaciteit
Een Virtual Reality gebied waarin jij de rit van je leven gaat maken in een uniek digitaal spookhuis. Alles komt tot leven en je bent onderdeel van het verhaal. Ondersteund door de enge muziek en huiverige momenten gaan de koude rillingen met regelmaat door je lichaam. In deze survival horrorwereld heb jij maar één doel: overleven!

The Ring
Deze pikdonkere zone desoriënteert jou maximaal. Je weet niet meer waar je bent, door de harde muziek beginnen je oren te piepen. Mist gecombineerd met felle lichtflitsen verslechterd jouw zicht. Waar ben je? Wie loopt er achter jou aan? Er zit maar 1 ding op: zo snel mogelijk de uitgang vinden! Als je die kunt vinden…

Devils Church
Een Satanische tempel met gruwelijke rituelen wacht op jou en jouw vrienden. Jullie zijn uitgenodigd om getuige te zijn van een ritueel offer om demonische entiteiten te voeden. Maar pas op.. de duistere krachten die hier binnen heersen kunnen zorgen voor heel veel ellende!

Zombie Escape
Je weet niet wat het is maar je voelt dat er iets niet klopt als je deze nauwe straat betreed. Wat zit daar verstopt achter al die autowrakken? En waarom is het zo angstvallig stil? Stap voor stap komen jullie dichterbij. En bij elke stap voel je de spanning toenemen. Plotseling ruik je de stank. De geur van dood komt jullie tegemoet. Bewegende schimmen komen tevoorschijn tussen de rokende wrakken.. Overleef jij het?

Horror Hotel – spookhuis à € 2,-
Het engste hotel waar jij ooit zult inchecken.. en waar niemand nog uitcheckt! Eenmaal binnen in dit doodenge hotel is er geen weg meer terug. Je kunt niet ontsnappen en om elke hoek loert gevaar. Een donker gangenstelsel, verlaten kamers, bloederige taferelen. Durf jij in te checken?

Death Lab – spookhuis à € 5,-
Treed binnen in dit bloederige laboratorium waar onderzoeken en experimenten totaal verkeerd zijn afgelopen. Een onbekend virus heeft ervoor gezorgd dat de testpersonen niet meer zichzelf zijn en constant op zoek zijn naar mensenvlees en bloed.. Maar waar zijn alle testpersonen gebleven? Hopelijk weet jij snel uit dit verschrikkelijke laboratorium te ontsnappen!

Horror Event Screams

Screams vindt alleen plaats op vrijdag 13 oktober van 18.30 tot 00:00 uur. Ticket zijn op de website van Hellendoorn/Screams te verkrijgen met korting, aan de deur kost het evenement €23,95.
Voor meer informatie over Hellendoorn/Heksendoorn en andere evenementen, lees ons overzicht hier.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie