Set-foto onthult de terugkeer van Tobin Bell als Jigsaw in Saw 10

Jigsaw is weer terug voor de tiende Saw-film, die nu in productie is. Er is een nieuwe foto gedeeld van de set van Saw 10, ook wel Saw X genoemd, en bevat de terugkeer van hét gezicht van Saw.

Saw-franchise

Er lijkt geen einde te komen aan de franchise van Saw. Nadat Jigsaw uitkwam in 2017, dacht ik dat dit het einde van de franchise was. Het tegendeel bleek toen in 2021 Spiral werd uitgebracht. Voor mij persoonlijk was de franchise al klaar na Saw 3D

Toen ik vernam dat er wéér een deel uitkwam dacht ik ‘hoe ver gaan we nog binnen de franchise? en ‘wordt het niet teveel uitgemolken?’ Maar tóch blijf ik weer benieuwd en kan ik niet wachten om Tobin Bell, ook wel bekend als het brein achter de “Jigsaw experimenten” genaamd John Kramer,  te zien schitteren in Saw X. Saw behoort dan ook echt wel tot één van mijn favoriete franchises.

Waar ik vooral benieuwd naar ben, is hoe ze John Kramer in het verhaal gaan verwerken gezien het personage als overleden is sinds deel drie. Naar mijn verwachting zal hij te zien zijn in flachback-scénes.

Tobin Bell in actie

Zo zien we in de afbeelding hieronder via Twitter, Tobin Bell op de set als John Kramer, gekleed in donkere kleding, zittend op een bankje in het park met een soort boek in zijn hand, sprekend met een jongere jongen. 

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

MCU-stijl én verschillende tijdlijnen?

“You’re not done seeing Tobin Bell at all,” zei Spiral-regisseur Darren Lynn Bousman vorig jaar over de terugkeer van Jigsaw, via Bloody Disgusting, en onthulde ook plannen om een MCU-stijl Saw-verse uit te werken. Ook zei hij dat we een “Marvelverse” van de Saw-franchise zult zien, waar verschillende verhaallijnen plaatsvinden. “Het zal in hetzelfde universum bestaan én er zullen verschillende verhaallijnen plaatsvinden.”

Saw X in de bioscoop

Lionsgate kondigde eerder aan dat Saw X in oktober 2023 in de bioscopen te zien zal zijn. Het nieuws werd bevestigd door producers Mark Burg en Oren Koules, die ook onthulden dat het vervolg zal worden geregisseerd door Kevin Greutert. Eerder stond Greutert aan het hoofd van Saw VI en Saw 3D, hoewel hij ook uitvoerend producent was van Jigsaw en redacteur was van de eerste vijf Saw-films, evenals de achtste film, Jigsaw.

“We hebben geluisterd naar wat de fans hebben gevraagd en zijn hard aan het werk om een film te plannen waar zowel Saw-liefhebbers als horrorfans dol op zullen zijn. Meer details zullen binnenkort worden onthuld”, aldus de producenten.

Saw X zal op 27 oktober 2023 in de bioscopen te zien zijn in de VS. Of de film in deze periode ook in Nederland verschijnt, is helaas nog niet bevestigd.

Ik ga dit deel zeer zeker kijken in de bioscoop, jij ook?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Set-foto onthult de terugkeer van Tobin Bell als Jigsaw in Saw 10”

  1. Ik heb er zin in! Saw 3D was wel echt zwaar ruk en ook van Jigsaw kon ik niet warm worden. Spiral was wel redelijk maar miste het echte Saw gevoel. Kom maar op met dit deel. Ik ben zeer benieuwd waar deze zich bevindt in de tijdlijn. Ik verwacht uiteindelijk ook nog wel een vervolg op Spiral.

    Beantwoorden

Plaats een reactie