Tobin Bell keert terug in de volgende SAW-film

Tobin Bell als Jigsaw

In januari brachten we het nieuws dat John Kramer zélf wellicht terug zou keren in de nieuwste SAW film.
Deze week is via Bloody Disgusting bekend geworden dat het daadwerkelijk zo is! Tobin Bell keert terug als ‘Jigsaw’ in de aankomende SAW film.

Productie van de nieuwe SAW film zal later deze maand beginnen. SAW 10 staat gepland om op 27 oktober 2023 in de bioscopen te verschijnen.
De film wordt geregisseerd door Kevin Greutert, die aan het roer stond van Saw VI(2009) en Saw: The Final Chapter(2010), terwijl hij als editor diende voor de eerste vijf films en Jigsaw(2017).

De producers van de film, Mark Burg en Oren Koules, zijn enorm enthousiast over de terugkeer van Tobin Bell. Naar verluid zou in SAW 10 Tobin Bell prominent aanwezig zijn en een belangrijke schakel vormen in het verhaal.
Over het verhaal is nog weinig bekend maar we wachten in spanning af..

Kijken jullie uit naar een nieuwe SAW-film? Wat vinden jullie van de terugkeer van Tobin Bell?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Tobin Bell keert terug in de volgende SAW-film”

  1. Na die vorige “pile of shit” getiteld Spiral, met Chris Rock, ben ik niet automatisch meer zo enthousiast over een aankondiging van wéér een Saw film. Het terugbrengen van Tobin Bell klinkt in mijn ogen dan gelijk als een marketingstunt en uitmelk actie.
    Ik ga de berichtgeving volgen, maar heb er erg weinig vertrouwen in dat dit echt wat gaat worden. Maar… hopelijk wordt ik verrast 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie