Slash duikt opnieuw in horror met ‘The Hell Within’

In 2013 kwam Slash’ eerste horrorproductie uit: Nothing Left To Fear kreeg van mij slechts 2 sterren. De oud Guns n’ Roses gitarist Saul Hudson had plannen voor vier films, maar na deze titel werd het stil. Tot afgelopen weekend, hij begint een crowdfundingcampagne voor zijn nieuwe productie ‘The Hell Within’. Hij legt het even uit:

The Hell Within Short Teaser - Slash

De regie zal in handen zijn van Dennison Ramalho (ABC’s Of Death 2) en het script komt uit handen van Jeff Buhler (The Midnight Meat Train). Bij deze film krijg ik toch wederom een beetje dezelfde smaak als ‘Nothing Left To Fear’ en vermoed dat religie wederom een interessante rol speelt. Het plot:

the-hell-withinMarie en haar man David hebben een goed leven in Manhattan. Hij is een succesvol milieuadvocaat en zij stichtte een internationale hulporganisatie die gezinnen in nood in heel Zuid-Amerika helpt. Het enige wat aan hun geluk ontbreekt is een kind.

Dan ontvangen ze verontrustende telefoontjes van Teresa, een jong meisje in Brazilië, dan vraagt om hulp. Marie koppelt dit aan haar baan en overtuigt David ervan dat ze echt moeten afreizen naar Rio om het meisje te vinden. Het is het begin van een vreemde reis en een schokkende zelfmoord die hen leidt naar het hart van de jungle. Seringal is een dorp vol drugskoeriers en verloren zielen. Als David een myterieuze ziekte oploopt beseffen ze als snel dat het vermiste kind slechts het begin wa van hun ‘Hell Within’.

Meer over het crowdfundingproject vind je op TheHellWithin.com

Interessant artikel?

Plaats een reactie