Deens/Nederlandse horror ‘Speak no Evil’ krijgt Blumhouse-remake

Speak no Evil, van de Deense regisseur Christian Tafdrup met hoofdrollen voor Fedja van Huêt en Karina Smulders krijgt, een Amerikaanse remake. Filmstudio’s Universal Pictures and Blumhouse brengen dit grimmige verhaal graag naar het Amerikaanse publiek.

Regisseur James Watkins (The Woman in Black) zal de regie voeren. De eerste castleden zijn ook al bekend: Mackenzie Davis en James McAvoy. Er is nog veel werk aan de winkel, maar een releasedatum is er al: augustus 2024. Genoeg tijd om het origineel te kijken, wij gaven dit vorig jaar namelijk 4 sterren!

SPEAK NO EVIL - Officiële NL trailer

Tijdens een vakantie raken een Deens en Nederlands gezin met elkaar bevriend. Het klikt zelfs zo goed dat ze besluiten om elkaar na de vakantie nog een keer op te zoeken, maar dan blijken de Nederlanders anders dan ze zich voordeden.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sander
5 maanden geleden

Oh no. ik heb niet zulke goeie ervaringen met Amerikaanse remakes. McAvoy is dan wel een goede naam…we zullen zien.

Kees
Kees
4 maanden geleden

Wat een armoe in Hollywood… Hopelijk wel fijn voor de bankrekening voor de makers van het origineel, want het was een zeer interessante film.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x