Dit zit er in de special edition van House of Ashes + nieuwe trailer

House of Ashes, de derde game in The Dark Pictures Anthology, verschijnt op 22 oktober 2021. Tijdens de E3 is dit weekend een nieuwe trailer vrijgegeven én ook de inhoud van de special edition! En als ik alleen al kijk naar het underworld creature figure dat daarin zit, dan krijg ik nu al zin in de game!

  • De Pazuzu-editie bevat het spel House of Ashes, de Pazuzu Edition box, een exclusieve onderwereld monster figurine (9x9x10cm), een metalen Eclipse-pin, exclusieve art print, stickers en toegang tot de pre-order bonus: Curator’s Cut.
  • Het Triple Pack is een bundel met Man of Medan-, Little Hope- en House of Ashes-games. Het bevat ook een steelbook met 4 discs, een stoffen landkaart van Dark Pictures, 3 pins van The Dark Pictures en toegang tot de pre-orderbonus: Curator’s Cut.
  • Pre-orderbonus: Day One-toegang tot The Curator’s Cut, waarmee je toegang hebt tot voorheen niet-beschikbare scènes met verschillende speelbare personages en resultaten.
The Dark Pictures Anthology: House of Ashes - Story Trailer & Release Date Announcement

Irak, 2003. In de schaduw van het Zagros-gebergte komt een militaire eenheid onder vuur te liggen van Iraakse troepen. Het resulterende vuurgevecht veroorzaakt een aardbeving waarbij beide kanten in de ruïnes van een begraven Sumerische tempel vallen. Nu alle communicatie is verbroken, zitten onze protagonisten gevangen in een angstaanjagende onderwereld, waarin ze moeten navigeren om te ontsnappen, zich niet bewust dat iets ouds en kwaads is ontwaakt in de schaduw en een nieuwe prooi heeft gevonden om op te jagen.

De overlevenden worden geconfronteerd met gruwelijke ontdekkingen en onmogelijke beslissingen terwijl ze proberen te ontsnappen aan de angstaanjagende dreiging die ze hebben ontwaakt. Zullen ze prioriteit geven aan hun eigen overleving, of hun angsten en persoonlijke rivaliteit opzij zetten om samen als één te vechten tegen deze monsters uit de onderwereld?

De eerste twee games in The Dark Pictures Anthology zijn bij ons zeer positief ontvangen. Man of Medan verscheen twee jaar terug en Little Hope afgelopen jaar met Halloween. The Dark Pictures: House of Ashes verschijnt op 22 oktober 2021 op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. De game is nu te pre-orderen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie