Teaser Lovecraft Country duikt in het occulte

Eén van de series waar ik al een tijdje naar uitkijk is Lovecraft Country van HBO. Nu is er een nieuwe teasertrailer die mij nóg meer nieuwsgierig maakt:

De HBO-serie is gebaseerd op het boek Lovecraft Country (bij Bol) van schrijver Matt Ruff. Het speelt zich af in het Amerika van 1950. Atticus Freeman gaat op zoek naar zijn verdwenen vader, hij vraagt om hulp bij zijn oom George en zijn maat Letita. De roadtrip van het drietal is niet alleen gevaarlijk door het racistische witte Amerika van die tijd, ook komen er verschrikkingen op hun pad die zo uit een Lovecraft-verhaal kun komen.

De serie is geproduceerd door Misha Green, JJ Abrams, Jordan Peele, Bill Carraro, Yann Demange, Daniel Sackheim en David Knoller. Lovecraft Country begint augustus op HBO en zal zeer waarschijnlijk dan hier voor Ziggo-abonnees te zien zijn. De streamingdienst HBO MAX zal tegen die tijd nog niet in Nederland te verkrijgen zijn, daarover schreef ik al in dit stuk over The Shining-serie.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x