Wat we tot nu toe weten over de nieuwe Netflix-serie ‘Castlevania: Nocturne’

Afgelopen juni maakte Netflix met een teaser bekend dat er een vervolg gaat komen op de fantastische Castlevania anime serie. Sinds de teaser trailer zijn we niet veel wijzer geworden over het verloop van de nieuwe serie, die de subtitel Nocturne gaat dragen. Toch zijn er hier en daar wat nieuwtjes gedropt of tweets gemaakt door producenten van de serie. Hieronder sommen we even op wat we tot nu toe weten over de nieuwe Netflix-serie Castlevania: Nocturne. Sommige dingen zijn echter nog speculatief, afgaand van de games waarin bevestigde personages verschijnen.

  • Richter Belmont is onze hoofdpersoon en vampierjager. Hij is een verre afstammeling van Trevor Belmont en Sypha Belnades die we kennen uit de originele Netflix show.
  • De eerste Castlevania serie van Netflix was gebaseerd op de games Dracula’s Curse en Curse of Darkness. Gezien de aanwezigheid van Richter Belmont zal de nieuwe serie gebaseerd zijn op de game Rondo of Blood en waarschijnlijk ook Symphony of the Night.
  • Uitgaand van bovenstaande zal de serie zich hoogstwaarschijnlijk afspelen tijdens de Franse revolutie in de 18de eeuw. Dat is dus honderden jaren ná de gebeurtenissen van de eerste serie. Genoeg tijd voor Dracula om terug te keren en opnieuw roet in het eten te gooien.
  • Als een soort-van kerstcadeau voor fans hongerig naar nieuws is het fan-favoriet personage Maria Renard afgelopen december officieel bevestigd via Twitter. Ze ziet er een stuk volwassener uit dan het 12-jarige Sailor Moon-achtige anime meisje waarop het personage is gebaseerd (psst, goeie keuze daar producers!)

Dat is wat we tot nu toe weten over Castlevania: Nocturne. Wat we jammer genoeg nog niet weten is wanneer de serie precies uitkomt. Hopelijk gaat dat dit jaar nog zijn. We kijken in ieder geval met smart uit naar updates in de nabije toekomst. Jullie ook?

Kijk hieronder de teaser trailer voor Castlevania: Nocturne

Castlevania: Nocturne | Announcement | Netflix

Interessant artikel?

Plaats een reactie