Teaser onthult releasedatum ´Chilling Adventures of Sabrina´ seizoen 2

Seizoen 2 van Chilling Adventures of Sabrina komt eraan! Netflix maakte via social media bekend dat de serie al razendsnel terug is voor zijn vervolg en stuurde ook gelijk een teaser de wereld in.

In een eerste teaser wordt onthuld dat de serie terugkeert op 5 april 2019. Het tweede seizoen telt negen afleveringen. Dat is één aflevering minder dan de eerste reeks. Daarnaast bevat de trailer voor het tweede seizoen weer alle ingrediënten die de deze Netflix-serie in no-time een culthit maakte: hekserij, horror, romantiek, zwarte humor en natuurlijk de onweerstaanbare Kiernan Shipka in de rol van Sabrina!

Het eerste seizoen van Chilling Adventures of Sabrina verscheen eind oktober op Netflix, net op tijd voor Halloween.Nog voor de release van seizoen 1 was al duidelijk dat de streamingdienst twee seizoenen had besteld. De serie werd in eerste instantie aangekondigd als een spin-off van Riverdale, maar tot op heden wilde de showrunner er nog niet aan om de twee werelden ook samen te laten komen. Het valt echter niet uit te sluiten dat dat in de toekomst alsnog gaat gebeuren.Gerelateerde afbeelding

Fans van Chilling Adventures of Sabrina hebben een hoop om naar uit te kijken. Op 14 december verschijnt er een kerstspecial, genaamd Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter’s Tale. Maar de fans zitten natuurlijk vooral te wachten op het nieuwe seizoen van deze duistere Netflix-serie. Gelukkig laat dat niet al te lang meer op zich wachten, het tweede hoofdstuk van Chilling Adventures of Sabrina is al op 5 april 2019 te zien bij Netflix!

Lees hier nog onze recensie van Chilling Adventures of Sabrina seizoen 1 of kijk de serie nu op Netflix!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie