Eerste beelden van Tim Burton’s Netflix-serie ‘Wednesday’ zijn hier!

Wednesday-Netflix-van-Tim-Burtons-Addams-Family

Netflix heeft eindelijk de eerste beelden uitgebracht van Wednesday. De langverwachte serie van Tim Burton met Jenna Ortega in de hoofdrol verschijnt later dit jaar op Netflix.

Spin-off

Deze nieuwe horrorkomedie van Tim Burton is een spin-off van The Addams Family en gebaseerd op het personage Wednesday Addams uit The Addams Family.

Het verhaal

Wednesday is een bovennatuurlijk spannende serie over de schooljaren van de 16-jarige Wednesday Addams aan de Nevermore Academy. In het eerste seizoen volgen we Wednesday terwijl ze haar opkomende paranormale gaven onder de knie probeert te krijgen. Daarnaast probeert ze een gruwelijke seriemoordenaar tegen te houden die haar stad terroriseerten. Ook is ze bezig met het oplossen van een moordmysterie waarbij haar ouders 25 jaar geleden betrokken waren. En dat alles terwijl ze ook nog haar nieuwe en ingewikkelde relaties op Nevermore moet onderhouden.

Cast

De cast bestaat uit hoofdrolspeelster Jenna Ortega (bekend van You) die de rol van Wedneday Addams zal vertolken, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Gwendoline Christie, Christina Ricci, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Emma Myers en Joy Sunday schitteren ook in de serie.

Leuk feitje: Christina Ricci had haar doorbraak als Wednesday Addams in The Addams Family uit 1991 en het vervolg uit 1993: Addams Family Values.

Producenten en regisseurs

Tim Burton, ook wel bekend van Beetlejuice, Edward Scissorhands en The Nightmare Before Christmas, zal samen met Andrew Mittman de horrorkomedie-serie regisseren en uitvoerend produceren.

Verschijningsdatum en teaser

Wednesday verschijnt eind 2022 wereldwijd en exclusief op Netflix en zal met het eerste seizoen uit 8 afleveringen bestaan.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie