It’s About Time, Sharknado 6 wordt de laatste – kijk de teaser

Nazi’s, dinosaurussen, ridders en de Ark van Noah… Hoezo, het kan niet gekker?

Het zesde deel in de Sharknado-filmreeks moet en zal de laatste worden. Syfy onthulde vorige week de titel en premièredatum met een teaser trailer. De titel is The Last Sharknado: It´s About Time geworden en deze wordt op zondag 19 augustus uitgezonden bij tv-zender Syfy.

Syfy stopt met de bekende filmreeks, de nieuwe Sharknado-films zullen geen groen licht meer zullen krijgen. Eerdere delen die uitkwamen waren: Sharknado (2013), Sharknado 2: The Second One (2014), Sharknado 3: Oh Hell No! (2015), Sharknado: The 4th Awakens (2016) en Sharknado 5: Global Swarming van vorig jaar.

The Last Sharknado: It´s About Time

Alles is verloren. Of toch niet? Fin (Ian Ziering) bemachtigt de kracht van tijdreizen en wil daarmee teruggaan in de tijd om de eerste Sharknado tegen te houden. Tijdens zijn queeste bestrijdt Fin de Nazi’s, dinosaurussen, ridders en maakt hij zelfs een ritje op de Ark van Noah. Ditmaal draait het niet om de vraag hoe de Sharknado’s gestopt kunnen worden, maar wanneer.

Sharknado 6

De film wordt geregisseerd door niemand minder dan Anthony C. Ferrante, die aan het roer stond bij elke Sharknado-film. >Naast Fin (Ian Ziering) komen April (Tara Reid) en Nova (Cassie Scerbo) weer terug.  Andere rollen zijn voor Vivica A. Fox, Dean McDermott, La Toya Jackson, Dee Snider, Neil deGrasse Tyson, Darrell Hammond en Alaska Thunderf*ck 5000. 

Gelukkig is er is nog voldoende tijd om de eerste vijf Sharknado-films in te halen en opnieuw te bekijken voordat het einde nadert, ze staan op Netflix. Hopelijk verschijnt deel 6 daar ook snel na de Amerikaanse première. En terwijl het wachten nu lang lijkt, zal naar verwachting de officiële trailer worden uitgebracht in de aankomende weken. Maar het lijkt er nu al op dat de laatste film het meest absurd zal worden vergeleken met alle andere delen, wat veel zegt. Bekijk nu de eerste beelden uit de nieuwe wervelende haaienhorrorfilm hieronder!

Sharknado 6 The Last Sharknado Teaser Trailer (2018) Syfy movie
Wat vinden jullie? Wordt Sharknado 6: The Last Sharknado de allerbeste slechtste horrorfilm of een kaskraker?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “It’s About Time, Sharknado 6 wordt de laatste – kijk de teaser”

 1. Volstrekt onverwacht heeft Sharknado uit 2013 een franchise voortgebracht. Het leek weer één van de vele net under par zijnde Aslylum / SyFy monsterfilms. Maar het bleek een snaar te raken en Sharknado werd een fenomeen!
  En eigenlijk ook wel terecht want zo iets was volgens mij nog niet eerder vertoond.
  Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet alle vervolgen heb gezien, maar het verhaal van deze staat me eigenlijk wel weer aan. Soort Bill & Ted’s Excellent Adventure, maar dan met haaien 🙂
  En met een Disco Queen, een oude rocker en ’s werelds bekendste Astrofysicus. Dat wil je niet missen!

  Beantwoorden
  • Ik kan zo genieten van dit soort pulp. Vooral Sharknado is een hoogtepunt omdat deze bewust is van de slechtheid van de gemiddelde Syfy-monsterfilm. Maar het is inderdaad wel klaar nu 🙂

   Beantwoorden

Plaats een reactie