Telltale Games: “Ja, werken aan Stranger Things”

De wereld van Stranger Things is weer een stukje groter geworden, was er eerdere deze week de aankondiging van de boekenreeks, nu is bekend dat Telltale Games werkt aan een interactief verhaal in de wereld van Netflix-serie.

Heel veel wil de ontwikkelaar die van de tv-series Game of Thrones en The Walking Dead al games maakte nog niet kwijt. En Netflix laat het bij een bevestiging. Dat beide partijen het laten bij zo’n korte melding, geeft aan dat de ontwikkeling nog in een vroeg stadium is. Pas als we meer gaan horen over seizoen 3 (2019) van de tv-serie verwacht ik meer nieuws.

Wel is duidelijk dat we een adventure-game mogen verwachten zoals we inmiddels van Telltale Games gewend zijn. En daarbij verwacht ik, net als bij de eerdere twee genoemde spellen, dat de Stranger Things-game nieuwe hoofdpersonages krijgt die in dezelfde wereld op avontuur gaan en mogelijk ook in contact komen met de personages uit de serie.

Het is niet de eerste game van Stranger Things, tijdens het vorige seizoen verscheen er een mobiele game. Die overigens zeer vermakelijk is en geheel aansluit bij de retro-sfeer van de Netflix-serie.

Stranger Things: The Game

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie