The Evil Dead en Creepshow komen naar Magic the Gathering

Wizards of the Coast heeft aangekondigd dat er binnenkort Magic-kaarten verschijnen van The Evil Dead, Creepshow, Doctor Who en Fall Out. De eerste twee alleen als speciale Secret Lair-drop, van de laatste twee verschijnen complete sets.

Spooky Drop: The Evil Dead & Creepshow

Al een paar jaar verkoopt Wizards of the Coast via Secret Lair-webshop bijzondere verzamelkaarten, zo verscheen er al eens een set The Walking Dead-kaarten. Omdat oktober de Halloween-maand is heeft de uitgever twee sets uitgebracht voor horrorliefhebbers.

The Evil Dead-set bestaat uit 5 kaarten en 1 zombietoken. Natuurlijk is er een creature card voor Ash, echter wordt deze duidelijk afgetroefd door het legendary creature Linda.

Voor de Creepshow-set is voor een bijzondere opzet gekozen. De kaarten zijn aan twee kanten bedrukt. De ene kant zoals een klassieke cover van een Creepshow-comic, de achterkant als een strip. Erg tof, al zul wel je met hoesjes met een geblindeerde achterkant moeten spelen.

Beide sets zijn te koop voor €35 en worden begin volgend jaar verzonden.

Universes Beyond: Doctor Who & Fallout

Naast deze kleine sets, is Wizards ook begonnen om complete sets buiten de standaard planes van Magic uit te geven. Eerder verscheen al een complete Lord of the Rings-set. Nu is het de beurt aan Doctor Who. Fans van Doctor Who en Magic: The Gathering kunnen hier naar de ruim een uur durende uiteenzetting van de set die binnenkort verschijnt.

WeeklyMTG | Universes Beyond Doctor Who™ x Magic: The Gathering

Over de Magic: The Gathering Universes Beyond: Fallout set is niets meer bekend dan de verwachte datum: maart 2024.

Wat vind jij van deze Secret Lair drops en Universal Beyond sets?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “The Evil Dead en Creepshow komen naar Magic the Gathering”

Plaats een reactie