The Evil Dead en Creepshow komen naar Magic the Gathering

Wizards of the Coast heeft aangekondigd dat er binnenkort Magic-kaarten verschijnen van The Evil Dead, Creepshow, Doctor Who en Fall Out. De eerste twee alleen als speciale Secret Lair-drop, van de laatste twee verschijnen complete sets.

Spooky Drop: The Evil Dead & Creepshow

Al een paar jaar verkoopt Wizards of the Coast via Secret Lair-webshop bijzondere verzamelkaarten, zo verscheen er al eens een set The Walking Dead-kaarten. Omdat oktober de Halloween-maand is heeft de uitgever twee sets uitgebracht voor horrorliefhebbers.

The Evil Dead-set bestaat uit 5 kaarten en 1 zombietoken. Natuurlijk is er een creature card voor Ash, echter wordt deze duidelijk afgetroefd door het legendary creature Linda.

Voor de Creepshow-set is voor een bijzondere opzet gekozen. De kaarten zijn aan twee kanten bedrukt. De ene kant zoals een klassieke cover van een Creepshow-comic, de achterkant als een strip. Erg tof, al zul wel je met hoesjes met een geblindeerde achterkant moeten spelen.

Beide sets zijn te koop voor €35 en worden begin volgend jaar verzonden.

Universes Beyond: Doctor Who & Fallout

Naast deze kleine sets, is Wizards ook begonnen om complete sets buiten de standaard planes van Magic uit te geven. Eerder verscheen al een complete Lord of the Rings-set. Nu is het de beurt aan Doctor Who. Fans van Doctor Who en Magic: The Gathering kunnen hier naar de ruim een uur durende uiteenzetting van de set die binnenkort verschijnt.

WeeklyMTG | Universes Beyond Doctor Who™ x Magic: The Gathering

Over de Magic: The Gathering Universes Beyond: Fallout set is niets meer bekend dan de verwachte datum: maart 2024.

Wat vind jij van deze Secret Lair drops en Universal Beyond sets?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Slasher_Dave
Slasher_Dave
2 maanden geleden

Dat is gaaf 🤩 die van the Walking Dead heb ik ook, maar Evil Dead wil ik ook graag hebben

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x