Hier zijn The Walking Dead Magic The Gathering-kaarten

Het tiende seizoen van The Walking Dead eindigt vandaag, hoewel er nog extra afleveringen volgen. Het eerste seizoen van The Walking Dead: World Beyond is nu te zien op Prime Video en dat accepteert nu ook iDeal! En vanaf vandaag tot 12 oktober zijn de speciale Magic: The Gathering-kaarten van The Walking Dead-hoofdrolspelers te koop in de Secret Lair:

Waar bij andere speciale kaarten er keuze is tussen normal en foiled, zijn er van The Walking Dead alleen de shiny versies beschikbaar. De set bestaat uit 11 kaarten, waarvan vijf karakters uit de zombie-serie:

 • 1x Foil Full-Art Daryl, Hunter of Walkers
 • 1x Foil Full-Art Glenn, the Voice of Calm
 • 1x Foil Full-Art Michonne, Ruthless Survivor
 • 1x Foil Full-Art Negan, the Cold-Blooded
 • 1x Foil Full-Art Rick, Steadfast Leader
 • 5x Different Foil Walker Tokens
 • 1x Foil Treasure Token

Voor deze speciale The Walking Dead-kaarten zul je in de webshop €54.99 moeten afrekenen, plus €7,99 verzendkosten. Bestel je twee sets, dan is de verzending gratis. Behalve deze fysieke kaarten, krijg je ook een code waarmee je de kaarten kunt activeren in MTG Arena, de online variant van het spel.

Ben jij fan van het kaartspel én de serie? Schaf je dit aan, of vind je het complete onzin?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Hier zijn The Walking Dead Magic The Gathering-kaarten”

 1. Hmm, die alternative art Godzilla kaarten vond ik nog wel leuk, maar als deze kaarten geen alternatieve variant zijn van andere MtG kaarten, dan vind ik dit toch wel een misser. Past totaal niet bij de sfeer van het spel en ik mag hopen dat ze niet hebben bedacht dat onze wereld een nieuwe plane in de multiverse is.

  Beantwoorden
  • Nee, deze kaarten uit de Secret Lair zijn inderdaad ‘extra’ kaarten. Ze zijn geen onderdeel van een series, niet geldig in tournooien en bestaan ook niet in één van de planes. Tis echt een hebbeding voor fanboys.

   Beantwoorden

Plaats een reactie