The Halloween Horror Show returns

In de nacht van zaterdag 28 oktober op zondag 29 oktober keert Mister Horror Jan Doense terug naar Tuschinski in Amsterdam met de 9e editie van de Halloween Horror Show. Ook in andere steden kunnen horrorfilmliefhebbers hun hart ophalen. In Rotterdam kan je terecht bij Pathé Schouwburgplein en Cinerama, in Den Haag bij Pathé Spuimarkt, in Almere bij Kinepolis, in Arnhem bij Pathé Arnhem, in Breda in Pathé Breda en Kinepolis Breda, in Dordrecht bij Kinepolis Dordrecht, in Emmen bij Kinepolis Emmen, in Enschede bij Kinepolis Enschede, in Groningen bij Kinepolis Groningen, in Haarlem bij Pathé Haarlem, in Helmond bij Pathé Helmond, in Hengelo bij Cinema Hengelo, in Leeuwarden bij Cinema Leeuwarden, in Maastricht bij Pathé Maastricht, in Tilburg bij Pathé Tilburg, in Utrecht bij Kinepolis Jaarbeurs, in Zoetermeer bij Kinepolis Zoetermeer, in Zwolle bij Pathé Zwolle en de lijst wordt nog aangevuld. Zeg dus niet dat je geen keus hebt.

Halloween Horror Show 2017
Halloween Horror Show 2017

Het programma is weer lekker. Zo kun je genieten van het 8e deel van de horror franchise Saw: Jigsaw. Het verhaal gaat 10 jaar na de dood van de beruchte Jigsaw killer verder. Een nieuwe reeks moorden doet vermoeden dat Jigsaw een copycat heeft.
De film Don’t Hang Up is al een poosje geleden in première gegaan in de V.S. maar klinkt veelbelovend. Twee jongens hebben de vervelende gewoonte treitertelefoontjes te plegen en de opnames hiervan op social media te delen. Dat is natuurlijk vragen om ellende.
In It Stains The Sands Red wordt een vrouw in een woestijn achtervolgd door een zombie. De zombie is dan wel traag, maar onvermoeibaar. Een zombiefilm dus, maar dan anders.
The Autopsy Of Jane Doe is de nieuwste film van Andre Øvredal die eerder de geweldige film Trollhunter regisseerde. Op een uitermate bloederige plaats delict wordt een lichaam aangetroffen dat opvallend goed geconserveerd is. Twee lijkschouwers proberen dit mysterie op te lossen.

De kaartjes voor Tuschinski en diverse andere Pathé-bioscopen zijn inmiddels online te bestellen bij Pathé (goed nieuws Pathé Unlimited kaarthouders kunnen nu ook online hun kaartje met korting kopen), je kunt ze overigens ook kopen aan de kassa.

Niet vergeten, in sommige theaters (zoals Tuschinski) kun je prijzen winnen als je verkleed komt!

Let op, programma en aanvangstijden kunnen per stad verschillen, kijk op de website van de Halloween Horror Show voor meer informatie.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie