The Meg-acteur Rainn Wilson is bang voor kwallen en penisvisjes

Tijdens een live vragenuurtje vanuit het hoofdkantoor van Twitter beantwoordde The Meg-acteur Rainn Wilson (The Office, Cooties, Shimmer Lake, Monsters vs. Aliens, Super, Six Feet Under) woensdagavond vragen over de haaienfilm The Meg, die vrijdag 10 augustus wereldwijd in première gaat (maar donderdag 9 augustus al in Nederland te zien is). In The Meg speelt Rainn Wilson Jack Morris, een tech-miljardair die de onderwaterexpeditie financiert waarbij de megalodon ontdekt wordt.

In totaal werden er 11 vragen live door Wilson beantwoord, waaronder een vraag van jullie eigen Nachtvlinders-redactrice!

De eerste vraag die beantwoord werd, was van SteinkellnerSon (@PoweredByScuba) die wilde weten of Wilson geintjes uit had gehaald met zijn co-acteurs. Wilson liet daarop weten dat hij regelmatig Cliff Curtis (die Mac speelt) in de maling nam. Volgens Wilson was Curtis “very attackable” en “very punchable”, maar op een dag was voor Curtis de maat vol en heeft hij Wilson even goed getackeld, wat voor Wilson “a lesson in manhood” was.

Moustache Movie News (@Moustache_News) was benieuwd wat Rainn Wilson zou vinden van The Meg met een snor. Wilson zag dat zeker zitten, bijvoorbeeld als sequel in ‘Meg with the Moustache’.

Accomplished Billionaire (@shacklesmaster) wilde graag weten waarom de film The Meg heet en niet ‘Super Ultra Super Shark AKA Suss’. Wilson reageerde hierop met het antwoord dat de haai in The Meg ten minste nog een naam heeft. De haai in Jaws had helemaal geen naam. Hij vindt eigenlijk dat ‘Jaws’ ‘Shark’ had moeten heten.

Ian (@muddymudskipper) was benieuwd wat Rainn Wilson de beste beer en haai vindt. Wilson kon de vraag, die hij een ‘The Office mash-up question’ noemde, zeer waarderen en vertelde dat de zwarte beer en de hamerhaai zijn favorieten waren. De hamerhaai omdat deze zo op Momaw Nadon uit Star Wars lijkt.

Matt Johnson (@MattJohnson2868) wilde weten of The Meg nu vooral een horrorfilm of komedie is. Wilson antwoordde dat het leuke van de The Meg is dat de film allebei is. Het is een grappige kick-ass monsterfilm.

Hudson Snyder (@SnyderHudson) vroeg Wilson wat zijn The Office-personage Dwight Schrute zou doen als hij oog-in-oog met de megalodon zou staan. Volgens Wilson zou Schrute The Meg eerste verdoven met een verdovingsgeweer, dan zijn vin afzagen met een kettingzaag, vervolgens Ninja werpsterren in zijn ogen gooien, daarna even goed op de kieuwen stompen en uiteindelijk een scimitar (een kromzwaard) in de slokdarm rammen.

Toen was mijn vraag aan de beurt (@VeryBloodyMary). Ik vroeg mij af wat Wilson het engste zeewezen vond. Het bleek dat Wilson überhaupt niet zo’n held is in het water, zo houdt hij niet van zeewier, zeepokken en plastic (waarvoor lof). Het engste vindt hij echter kwallen, vooral het kleine, maar dodelijke Portugees oorlogsschip. Ook het visje dat je penis inzwemt als je in de oceaan plast, en zich vervolgens aan de binnenkant vasthecht en eitjes legt, is niet favoriet bij de acteur. Gelukkig komt de Candiru, ook bekend als tandenstokervis, vampiervis en penisvis, alleen voor in het Amazonegebied.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

De vraag van Iulie (@donnsheridan) werd vervolgens beantwoord; hij wilde weten in welke film Wilson zou willen spelen. Dat bleek The Big Lebowski te zijn, en dan met name de rol van John Goodman: Walter. Ook het onbekende pareltje My Dinner with Andre vindt hij erg goed, hij zou graag in een variant daarop spelen: My Dinner with Rainn.

Alex Lopez (@xo_al_ex) die op 9 augustus (de releasedatum van The Meg) jarig is, wilde graag weten of The Meg een geschikte film is om op zijn verjaardag te kijken. Volgens Wilson kan Lopez zichzelf geen beter cadeau geven, want wat is er nu leuker dan hem en anderen tegen een gigantische haai te zien vechten?! BlacKkKlansman beveelt hij trouwens ook aan.

De laatste vraag werd gesteld door MªrΚ WÎĻĻΪмS (@Programmed2Obey) die van Wilson wilde weten welke Meg de beste is. Hierop volgde een hele lijst Megs: Meg Ryan (twee keer zelfs), Meg van Family Guy, Meghan the Duchess of Sussex (Meghan Markle), Meghan Trainor, Meg-adeath, Meg-atron en The Meg natuurlijk. Ga hem zien als hij uit is!

Rainn Wilson in The Meg
Rainn Wilson in The Meg

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie