The Walking Dead boeken nu ook in het Nederlands verkrijgbaar

The Walking Dead begon als comicreeks, kreeg een tv-serie, een gamesserie en nu ook een boekenserie. De comics en de tv-serie overlappen elkaar, maar zowel de games als de boeken zijn een aanvulling op de zombie-apocalytische wereld die Robert Kirkman heeft geschapen.

walking-dead-boekenThe Walking Dead boeken zijn nu ook in het Nederlands verschenen bij Uitgeverij Luitingh en bevatten verhalen die niet eerder verteld zijn in de tv-serie, comics of games. Het eerste boek ‘Rise Of The Governor’ vertelt het verhaal van de Governor, een van de gevaarlijkste personages in The Walking Dead.
In het tweede boek ‘The Road To Woodburry’ volg je Lilly Caul die in Woodbury aankomt en al snel de veiligheid in twijfel neemt.

The Walking Dead-bedenker en schrijver van de comics, Robert Kirkman, heeft de boeken samen met Jay Bonansinga geschreven. In Amerika zijn nog twee vervolgen verschenen ‘Fall Of The Governor part 1 & 2′. Het duo heeft aangekondigd vier boeken te laten verschijnen, waarvan de eerste,’Decent’, in oktober in Amerika uitkomt.

The Walking Dead – deel 1 & 2 zijn zowel als ebook (€9,99) als paperback (€19,99) te koop.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

8 gedachten over “The Walking Dead boeken nu ook in het Nederlands verkrijgbaar”

Plaats een reactie