‘Griezeliger dan ooit’ nieuw themagebied in de Efteling met superspannende ‘Danse Macabre’ opent in 2024

Eerder dit jaar berichtten wij al over het toen trieste nieuws dat ons geliefde Efteling Spookslot tegen de vlakte aan zou gaan. Echter al snel kwam er een dikke vette pleister vanuit de Efteling zelf waarbij bekend gemaakt werd dat er een heel nieuw griezel themagebied in de planning stond met een nieuwe attractie: de Danse Macabre.

Gelukkig blijft dat stukje cultureel erfgoed toch nog leven in daar in Kaatsheuvel. En het is des te goed om te horen dat de Efteling er ook écht hard mee bezig is. Vandaag maakte het pretpark bekend dat er hard wordt gewerkt aan het gehele nieuwe gebied. De plannen voor de nieuwe attractie, plus een lading aan toffe nieuwe entertainment en horeca, lopen soepel.

Het Efteling bericht meldt onder andere:

In de attractie Danse Macabre, vernoemd naar het bekende muziekstuk, word je straks meegenomen door het verhaal met de onvergetelijke muziek uit het Spookslot als rode draad. De omgeving is een mysterieus decor, waarin het 20 meter hoge attractiegebouw meteen de aandacht vangt. Het wordt griezelen in de Efteling als nooit tevoren.Efteling

Nou mensen dat klinkt toch echt heerlijk in de oren niet? Waar het ooit een beetje als een domper begon met het slopen van het Spookslot blijkt nu toch steeds meer een mooie zet te worden van het sprookjespark.

Bron: Efteling

Een gaaf spook- en griezelthema is altijd genieten geblazen in een pretpark, vinden jullie ook niet? Wat vinden jullie van het nieuws? Check zeker even de toffe aankondiging van de Efteling hieronder en lees het interview op hun website.

Nieuwe Efteling-attractie Danse Macabre opent in 2024! 🎻 – Efteling

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie