Trailer haaienhorror ’47 Meters Down’

De zomer is in aantocht en daarmee ook de haaienhorrorfilms. Vorig jaar trok The Shallows volle zalen, dit jaar staat 47 Meters Down op de agenda.

47 Meters Down (HD trailer NL)

“De zussen Kate en Lisa genieten een onvergetelijke vakantie in Mexico. Wanneer hen wordt aangeboden om in een kooi witte haaien te bekijken is Kate meteen om, alleen Lisa wordt minder enthousiast van het idee tussen hongerige witte haaien te zwemmen. Met wat moeite weet Kate haar zus over te halen en niet veel later begeven ze zich al op 2 uur afstand van de kust van Huatulco, klaar om in de kooi te stappen en oog in oog met de roofdieren te staan. Voor even lijkt het leuk maar de pret is snel over wanneer de kabels van de kooi afbreken en de zussen razendsnel naar de bodem van de oceaan zinken. Op 47 meter diepte moeten ze een plan bedenken om terug bij de boot te komen. Maar de bloeddorstige haaien wijken niet van hun zijde en hun zuurstof begint langzaam op te raken…”

47 Metres Down is een film van Johannes Roberts, die eerder de films F en Storage 24 regisseerde. Matthew Modine, Yani Gellman, Chris J. Johnson, Santiago Segura, Axel Mansilla, Mandy Moore en Claire Holt spelen een rol in deze haaienhorror.

Dutch FilmWorks brengt de film op 22 juni uit in de Nederlandse bioscopen, een paar dagen naar de Amerikaanse release.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders.

Plaats een reactie