Trailer: Big Ass Spider

Big Ass Spider PosterHet jaar 2013 begint lekker voor mensen die een hekel hebben aan spinnen. In de afgelopen maand werd de 3D film ‘Spiders‘ al uitgebracht in de USA en in maart staat ‘Big Ass Spider’ op het programma.

Een gigantische spin ontsnapt uit een militair lab en komt terecht in Los Angeles, waar het beest alles op zijn pad vernietigd. Het leger wordt ingeschakeld om de spin uit te schakelen maar dat mislukt. Vervolgens besluit een groepje onderzoekers en een verdelger om het heft in eigen handen te nemen.

Big Ass Spider is een productie van Mike Mendez (Boogeymen II) en is een beetje een combinatie tussen ‘ Eight legged freaks’ en ‘King Kong’ (maar dan met een grote spin). Niet al te grote kaskrakers en na een blik op de trailer lijkt het erop dat Big Ass Spider dat ook niet gaat zijn.

Het verhaal is een beetje uitgekauwd, de special effects zien er niet heel spectaculair uit (klein budget) en de bekendste acteur van het hele rijtje is Greg Grunberg. Wie? Hij speelde Matt Parker in Heroes en heeft daarna nog wat rolletjes gescoord in Hawaii Five-0, Gears of War 3, en Ultimate Spiderman. Andere rollen zijn voor Lin Shaye (die we nog wel kennen uit het super enge Insidious) en Ray Wise (Twin Peaks, Jeepers Creepers 2).

De film lijkt een combinatie te zijn tussen horror (met een snuifje gore) en komedie. Soms succesvol, soms ook niet. Big Ass Spider zal geen oscar nominaties opleveren, maar is meer een film die je lekker gaat kijken wanneer je toch niets anders te doen hebt.

BIG ASS SPIDER! - Festival Trailer Intro by Mike Mendez

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Trailer: Big Ass Spider”

Plaats een reactie