Trailer: Dead Horde (PC)

Dead Horde game voor Steam

Als een overlevende van de zombievirus moet je, samen of alleen, een weg vinden door de stedelijke levels, gebieden verkennen en uitdagingen overwinnen. Dat alles terwijl ke met een grote verscheidenheid aan wapens de hordes vleesetende mutanten opruimt. Gelukkig hoeft niet alles te voet, in het spel Dead Horde zul je ook voertuigen kunnen besturen. Het oplossing van puzzels zal de manier zijn om Dead Horde te overleven…

De game Dead Horde wordt ontwikkeld door DnS Developement uit Bremen. Eerder maakte het bedrijf de games Booster Trooper en Twin Sector, voor Sacred 2 hielp men mee aan de special effect. Dead Horde wordt een coöp topdown-shooter voor Steam, het spel doet behoorlijk denken aan de PlayStation only titel Dead Nation.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=IX6o5sjX2K8&w=620&h=383]

Dead Horde zal halverwege juli uitkomen op Steam, met minimale systeemeisen 2Ghz+ dualcore , 2GB+ ram en een Nvidia 7800GTX/ AMD X1900 videocard met 512MB.

2 gedachten over “Trailer: Dead Horde (PC)”

    • Ik vermoed dat het spelletje rond een tientje zal gaan kosten en het wordt inderdaad vast geen hardcore game. Dead Nation was in die zin erg vermakelijk.

      Beantwoorden

Plaats een reactie