Trailer Death Wish remake. Maakt de wraakfilm nu ook indruk?

Regisseur Eli Roth is verantwoordelijk voor een flinke reeks bijzondere horrorfilms (Cabin Fever, Hostel, The Green Inferno, Knock Knock). Nu heeft hij in een aangrenzend genre een film afgerond: de remake van de wraakfilm ‘Death Wish’. De oorspronkelijke film dateert uit 1974 en is geregisseerd door Michael Winner.

Eind november zal ‘Death Wish’ met Bruce Willis in de hoofdrol als Paul Kersey in Amerika verschijnen, een Nederlandse release zal vast binnenkort op de agenda’s worden gezet. De cast bestaat verder uit Vincent D’Onofrio (als Frank Kersey), Dean Norris (Detective Rains), Kimberly Elise (Detective Jackson), Mike Epps (Dr. Chris Salgado), Elisabeth Shue (Lucy Kersey), Camila Morrone (Jordan Kersey), Ronnie Gene Blevins (Joe), Beau Knapp (Knox).

In hoeverre we Eli Roth’s rauwe invloed in deze film zullen zien is afwachten, hij is pas in 2016 aangesteld als regisseur en de film zelf is als sinds 2006 in ontwikkeling. Het verhaal is ook een klein beetje anders.

Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) is chirurg is druk in de ER, tot hij het nieuws krijgt dat zijn vrouw en dochter dodelijk gewond zijn geraakt bij een overval in hun huis in de buitenwijk van Chicago. De daders worden niet gevonden, de politie is sowieso onderbemand en de misdaadcijfers torenhoog. Paul zet zijn woede om in wraak, wraak op elke misdadiger in Chicago. Hij ontpopt zich tot een anonime moordenaar van criminelen en de stad vraagt zich af of ze te maken hebben met een Engel of Magere Hein.

Death Wish | Official Trailer 🎥🎞 | MGM

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie