Trailer ‘Halloween Ends’ eindelijk te zien!

halloween-ends-trailer-movie

Haddonfield is verder gegaan. Maar tradities sterven nooit, vooral het kwaad niet. In oktober zullen er opnieuw koppen rollen naast pompoenen wanneer Michael Myers opnieuw terugkeert in Halloween Ends.

Deze week brachten Blumhouse Productions en Universal Pictures de langverwachte teaser-trailer voor het volgende Halloween-vervolg: Halloween Ends.

Na 45 jaar komt er een spectaculair en angstaanjagend einde aan de meest geliefde horrorfranchise in de filmgeschiedenis. Laurie Strode neemt het voor de allerlaatste keer op tegen het kwaad, Michael Myers. Het wordt een confrontatie zoals nooit tevoren en maar één van hen zal het overleven.

Final girl

De legendarische Jamie Lee Curtis keert nog één keer terug als Laurie Strode, de eerste zogenaamde ‘final girl’ in het horrorgenre. Jamie Lee Curtis heeft Laurie, de rol die haar beroemd heeft gemaakt, inmiddels meer dan vier decennia gespeeld. Er zijn maar weinig acteurs die zo lang een bepaalde rol hebben vertolkt.

Bij de relaunch van de franchise in 2018 verbrak Halloween alle bezoekersrecords. Het was het meest succesvolle deel in de franchise.

Het verhaal, vier jaar later

Vier jaar na de gebeurtenissen in Halloween Kills, die vorig jaar uitkwam, woont Laurie bij haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) en is er niks meer vernomen van Michael Myers. Laurie is bezig met het schrijven van haar memoires. Tientallen jaren lang heeft Michael een schrikbeeld voor haar gevormd en haar leven beïnvloed, maar Laurie heeft eindelijk besloten om haar woede en angst los te laten en van het leven te genieten. Maar wanneer een jonge man, Corey Cunningham, verdacht wordt van de moord op zijn oppaskind heeft dat een kettingreactie van geweld en angst tot gevolg. Laurie zal voor eens en altijd de confrontatie aan moeten gaan met het kwaad.

Terugkerende personages
 
In Halloween Ends keren terug: Jamie Lee Curtis als Laurie Strode, Andi Matichak als Allyson, Rohan Campbell als Corey Cunningham, Will Patton als agent Frank Hawkins, Kyle Richards als Lindsey Wallace en James Jude Courtney als The Shape ‘Michael Myers’.

Regisseur en (uitvoerende) producten
 
Halloween Ends is gemaakt door hetzelfde team dat de franchise nieuw leven heeft ingeblazen met Halloween (2018) en Halloween Kills. De film is geregisseerd door David Gordon Green naar een scenario van Paul Brad Logan, Chris Bernier, Danny McBride en David Gordon Green, dat gebaseerd is op de door John Carpenter en Debra Hill gecreëerde personages.

De film is geproduceerd door Malek Akkad, Jason Blum en Bill Block. De uitvoerend producenten zijn John Carpenter, Jamie Lee Curtis, Danny McBride, David Gordon Green, Ryan Freimann, Ryan Turek, Andrew Golov, Thom Zadra en Christopher H. Warner.
 
Universal Pictures, Miramax en Blumhouse presenteren een productie van Malek Akkad, in samenwerking met Rough House Pictures.

Première en trailer

Halloween Ends draait vanaf 13 oktober 2022 in de Nederlandse bioscopen.

Bekijken hieronder de trailer! Wie denk jij dat er zal overleven, Michael of Laurie? Of heb jij een andere theorie? Laat het ons vooral weten!

Opvallend feitje over de trailer: Laurie Strode draagt vrijwel dezelfde outfit als in Halloween 1978. Toeval of zal hier iets achter zitten?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Trailer ‘Halloween Ends’ eindelijk te zien!”

 1. Als fanatiek Halloween fan, ben ik benieuwd naar Ends. Maar ook ik hou een beetje mijn hart vast aangezien Kills zeker vermakelijk was, maar het verhaal miste.. Ook hoop ik dat het nu echt klaar is, ik zou elk jaar een nieuwe Halloween film willen maar het moet een keer klaar zijn! Ben zeer benieuwd naar Ends! Fingers crossed 🤞🏼

  Beantwoorden
 2. Kills had een beetje last van het middelste film syndroom. Het is vaker zo dat de tweede film van een trilogie de minste is. Het verhaal is immers al bekend en je weet ook al dat het nog doorloopt na die film, wat de spanning vaak niet ten goede komt.
  Ik denk dat deze film, die de laatste wordt, het verhaal goed zal afsluiten.

  Overigens was ik al helemaal hyped na het horen van die eerste paar piano noten van die briljant simpele compositie van John Carpenter:-)

  Beantwoorden
 3. Ik had toevallig laatst nog de Halloween-aflevering van Movies That Made Us op Netflix gezien. Leuk om te zien hoe dit tot stand kwam, maar inderdaad: het is nu wel eens klaar.

  Goeie trailer trouwens. Geen mini film, maar gewoon snelle edit en smaakt naar meer.

  Beantwoorden
 4. Ha, ja ik was niet heel enthousiast over Halloween Kills, wat was dat een tegenvaller. Ik kijk daarom ook niet uit naar deze afsluiter, maar voel me wel verplicht deze nu te kijken 😛

  Beantwoorden

Plaats een reactie