Trailer Hellraiser 9: Revelations ziet er waardeloos uit

Hellraiser 9 RevelationsHadden we vorige week een trailer van Children of the Corn, welke er prima uitzag, nu is er ook een trailer van de negende Hellraiser-film: Revelations, maar deze ziet er niet zo goed uit. En dat is helemaal niet zo heel gek, deze film in veertien dagen opgenomen met een budget van slechts $300.000,- en Doug Bradley speelt niet mee, maar Pinhead wordt vertolkt door Stephan Smith Collins.

Er werd al eens gesuggereerd dat Dimension deze Hellraiser eventjes heeft opgenomen om de rechten niet te verliezen en straks alsnog een succesvolle remake kunnen maken van de originele Hellraiser. Pinhead is terug met zijn kamer vol eindeloos genot en pijn, hij dacht twee gewillige slachtoffers te hebben gevonden in Steven en Nico. Maar Nico wil niet meer en hoopt dat een familielid van Steven kan dienen als een alternatief.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=orWK-QlPSfg?rel=0]

Hellraiser 9: Revelations komt 18 oktober in Amerika uit op disc bij het label Dimension Extreme. Deze maand brengt Dimension op hetzelfde label een deel 8 uit van Children of the Corn: Genesis.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “Trailer Hellraiser 9: Revelations ziet er waardeloos uit”

 1. Oh, hier de tweet van Clive Barker over de film:

  “Hello,my friends. I want to put on record that the flic out there using the word Hellraiser IS NO FUCKIN’ CHILD OF MINE!”
  “I have NOTHING to do with the fuckin’ thing. If they claim its from the mind of Clive Barker,it’s a lie. It’s not even from my butt-hole.”

  Duidelijke taal.

  Beantwoorden
  • Ik kan mij voorstellen hoe woest hij is, ook Doug Bradley sprak hier duidelijk over:
   “One way or another, this does not seem to me to represent a serious attempt to revive the Hellraiser franchise.”

   Beantwoorden

Plaats een reactie