Officiële trailer en release datum voor horror-comedie: Flux Gourmet

Flux Gourmet Poster

Als je van voedsel gerelateerde films houdt zit je goed, alleen durf ik te zweren dat je nog nooit zó iets hebt gezien als de trailer van Flux Gourmet. Dat belooft wat!

ICF Films heeft de officiële Flux Gourmet trailer uitgebracht. Deze zwarte horror-komedie combineert eten met kunst en draait om het volgende:

Een gegoede estheet leidt een creatief instituut dat zich toelegt op culinaire en voedingsprestaties. De leden Elle di Elle, Billy Rubin en Lamina Propria zijn verstrikt in hun eigen machtsstrijd. Een Griekse schrijver wordt ingehuurd om verslag uit te brengen over dit creatieve proces en krijgt last van maagklachten. Terwijl zijn darmstoornissen hem dwingen zijn eigen malaise onder ogen te zien, krijgt het collectief te maken met interne ruzies en enkele afgewezen kandidaten die wraak willen nemen.

Flux Gourmet kent de volgende sterren: Gwendoline Christie (Game of Thrones) als Jan Stevens, Asa Butterfield (Sex Education) als Billy Rubin, Ariana Labed (Assassin’s Creed) als Lamina Propria, Fatma Mohamed (The Duke of Burgundy) als Elle di Elle, Makis Papadimitriou (Suntan) als Stones en Richard Bremmer (Harry Potter and The Philosopher’s Stone) als Dr. Glock.

Flux Gourmet is geschreven en geregisseerd door Peter Strickland, ook wel bekend van In Fabric (2018) en is geproduceerd door Serena Armitage en Pietro Greppi.

Deze horror-komedie staat gepland voor een release op 24 juni 2022 in geselecteerde theaters en op Video on Demand in de VS, in Nederland verschijnt de film op 12 januari 2023.

Bekijk hieronder de trailer en laat ons in de reacties weten wat jouw gedachtes zijn!

Flux Gourmet - Official Trailer | HD | IFC Midnight

Tip: Laat de snack maar even liggen wanneer je het theater bezoekt.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Officiële trailer en release datum voor horror-comedie: Flux Gourmet”

  1. Er zal vast een publiek voor deze film zijn, maar aan de trailer te zien denk ik dat ik daar niet bij hoor.
    Ik vond hem geen moment ook maar een beetje leuk.

    Beantwoorden

Plaats een reactie