Psycho-horrorgame Left to Rot laat je VHS-videos kijken

Altijd al in een (aflevering van) V/H/S willen spelen? Altijd gedacht dat jij wél aan de creepy moordenaar of het monsterlijk gedrocht kunt ontsnappen? Dan kan jij jouw plannetjes binnenkort uitproberen in Left to Rot. In deze psychologische horror vind je in jouw nieuwe huis een aantal VHS-banden met verschrikkelijk beeldmateriaal erop. Overleef jij deze beelden?

Left to Rot
Left to Rot

Volgens het verhaal in Left to Rot heb je ternauwernood een auto-ongeluk overleefd. Dit ongeluk is jou niet in de koude kleren gaan zitten: al een paar jaar lijd je aan traumatische stress en langzaamaan word je maar beter. Om jouw genezing te bespoedigen besluit je helemaal opnieuw te beginnen in een andere stad. In jouw nieuwe huis vind je vervolgens een stapel videobanden die je besluit te kijken. Na het kijken van de eerste band vol verschrikkingen kom je erachter dat je helemaal niet alleen bent in jouw nieuwe optrekje.

Dynamisch en realistisch

Tweemansbedrijf Team Tarba, die bestaat uit Paul Cornel en Cârlig Narcis, is druk bezig met twee fantastische concepten samen te brengen. V/H/S is natuurlijk een geweldige film-reeks die horror naar een nieuw niveau tilt en ultra-realistische first person horrorspellen zoals Visage en Paranormal Tales zorgen voor een nog intensere ervaring. Hoewel er nog niet heel veel bekend is, is het de bedoeling dat je veel in jouw huis rondloopt en dingen ontdekt die ervoor zorgen dat er steeds meer een tipje van de sluier oplicht. Denk aan P.T. en je weet wat ik bedoel. Het spel heeft een dynamische spelwereld, waardoor je nog meer het gevoel krijgt gek te worden. Dat is althans als je hun Steam-pagina mag geloven.

Left to Rot - Announcement Teaser 4k
Left to Rot teaser

Left to Rot staat nu op de planning op de PC voor 2023 en je kan het spel alvast op je verlanglijstje zetten op Steam. Uitgever Galactic Crows heeft een Patreon-pagina waar je voor een luttel bedrag nog meer informatie en achtergrondfilmpjes kan vinden, mocht je geïnteresseerd zijn.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie