Trailer Insidious – de moderne ‘Poltergeist’?

Insidious - james wan

Regisseur James Wan heeft het niet makkelijk, het succes van Saw heeft de Australiër bij lange na niet kunnen herhalen met de films Death Sentence en Dead Silence. Ook de Australische scenarist Leigh Whannell zit in een vergelijkbare situatie. Liggen de kansen voor Insidious iets hoger en wordt het, zoals ze zelf hopen, the Poltergeist for this generation?

Het gelukkige gezin van Josh en Renai is net verhuisd, maar voelt zich niet welkom in de nieuwe woning. Er gebeuren rare dingen en de jonge zoon Dalton raakt in een soort van coma. De vreemde en angtaanjagende gebeurtenissen in het huis zijn niet te verklaren door wetenschappers…

Click here to display content from DailyMotion.
Learn more in DailyMotion’s privacy policy.

De bovenstaande trailer laat zien dat de samenwerking met Paranormal Activity producenten Steven Schneider, Oren Peli en Jason Blum een goede beslissing is geweest. De hoofdrollen worden vertolkt door Patrick Wilson en Rose Byrne.

De film Insidious draait vanaf 2 juni in de Nederlandse bioscopen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gorgal
Gorgal
12 jaren geleden

Ik lust wel weer een flinke dosis bovennatuurlijk gespook, maar verwacht zeker geen moderne Poltergeist. De heren leveren tot op heden in mijn ogen matig werk af.

MeMo
MeMo
12 jaren geleden

Daaammmmnnnn, ik moet die film zien! Ik heb alle SAW gezien, alle Paranormal Activity’s en alle Scream’s en ik ben pas 14! Ik kan niet wachten:D

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x