Iggy Pop is een zombie in trailer ‘The Dead Don’t Die’

De poster Jim Jarmusch’ komende zombie-komedie liegt er niet om: “The Greatest Zombie Cast Ever Disassembled”. En dat klopt ook aardig, de poster staat vol namen: Bill Murray, Selena Gomez, Adam Driver, Chloë Sevigny, Steve Buscemi, Tilda Swinton, Iggy Pop, Carol Kane, Caleb Landry Jones, Rosie Perez, Danny Glover, Sara Driver, RZA en Tom Waits!
The Dead Don't Die
Er waren mensen die dachten dat het om een 1 april-grap ging, maar het goede nieuws is dat deze cast echt als sinds juli vorig jaar bij de film is betrokken. Regisseur Jim Jarmusch werkte met een groot deel al eerder samen, zoals bijvoorbeeld in Coffee and Cigarettes (2003) en Dead Man (1995). In 2013 raakte hij ook het het horrorgenre aan met de vampieren in Only Lovers Left Alive.

In The Dead Don’t Die wordt het rustige dorpje Centerville overvallen door een zombie-uitbraak:

THE DEAD DON’T DIE | Official Trailer | Focus Features

The Dead Don’t Die zal in juni in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn, wij hopen dat de zombie-komedie van Jim Jarmusch ook snel in Nederland te zien zal zijn.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Iggy Pop is een zombie in trailer ‘The Dead Don’t Die’”

  1. Een Zombie komedie met Bill Murray. Nog even en dat wordt een heel subgenre 🙂
    Het ziet er grappig uit en ik ga hem zeker checken. Zal wel op DVD worden ben ik bang, want ik verwacht dit niet hier in de bios?

    Iggy Pop hebben ze vast uit kostenoverwegingen aan de cast toegevoegd. Die man hoefde nauwelijks geschminkt te worden 😀

    Beantwoorden

Plaats een reactie