Trailer mooiste plekjes Hell-A

Kom nogmaals alvast in de stemming met de filmische trailer van Dambusters’ aankomende AAA-titel Dead Island 2. Deze trailer is gemaakt door ELASTIC, de awardwinnende studio, die ons ook de intro heeft gegeven voor de TV-serie The Last of Us.

Dead Island 2 – filmische trailer
Dead Island 2 – Cinematic Title Sequence

In de filmische trailer gaan we nog eens kalmpjes langs de verschillende locaties in LA (Hell-A). Niet om de algehele vakantiestemming op te roepen, want alles is doordrenkt in het bloed. Chaos en vernietiging steken schril af tegen de zonovergoten scenes. De spreekwoordelijke vlam is klaarblijkelijk al lang en breed in de pan gevlogen.

De ontwikkeling van Dead Island 2 heeft een hobbelig verleden, waarbij het spel meerdere ontwikkelaars kende. Dat lijkt nu in een rustiger vaarwater te zijn gekomen. Sowieso heeft de laatste 15 minuten durende gameplay-trailer mij zeer gerustgesteld. Ik kan zelfs zeggen dat ik weer behoorlijk op de hype-trein zit. Dambuster probeert niet het wiel opnieuw uit te vinden, maar borduurt lekker verder op de fantastische gameplay uit deel 1 en gooit daar nog eens een flink schepje bovenop: dat ontledemaat-systeem F.L.E.S.H. ziet er echt fan-tas-tisch uit.

Dead Island 2 – 4k Cinematic Title Opening Sequence
Filmische trailer Dead Island 2

In Dead Island 2 kun je uit zes speelbare personages kiezen, waarbij elk personage een eigen persoonlijkheid en unieke dialogen heeft. Elke ‘Slayer’ kan daarnaast volledig aangepast worden via een nieuw skill-systeem. De game kan daarbij in co-op voor drie spelers tegelijk gespeeld worden. Het spel komt uit op 21 uit op PC, PS4 en 5, Xbox One en Series X|S.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie