Meld je aan op de nieuwsbrief en maak kans op 8 films!

Trailer ‘Ouija’ is geen kinder(bord)spel

Ouija - Nu in de bioscoop

ouija-2014-horrorHet Ouija-bord; is het gewoon speelgoed of kun je er echt mee communiceren met geesten? Komt de naar van het Chinese fuji of is het een samenvoeging van de Franse en Germaanse woorden voor ‘ja’? Het is hoe dan ook een goede inspiratiebron voor horrorfilms. Met Halloween kunnen we in de bioscoop genieten van ‘Ouija’, waarin een groep goede vrienden wordt geconfronteerd met hun grootste angsten als ze het geestenbord gebruiken.

Dit simpele en waarschijnlijk effectieve plot is uitgewerkt door regisseur Stiles White samen met scenarist Juliet Snowden. Daarbij zijn ze bijgestaan door niet de minste producenten; Michael Bay (Transformers), Andrew Form en Brad Fuller (The Purge, The Texas Chainsaw Massacre, Friday the 13th), Jason Blum(Paranormal Activity, Insidious, The Purge) en Bennet Schneir (Battleship). Ook spelletjes fabrikant Hasbro werkt mee.

‘Ouija’ draait vanaf 30 oktober in de bioscoop en is te zijn tijdens de Halloween Horror Show.

 

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

1 gedachte over “Trailer ‘Ouija’ is geen kinder(bord)spel”

Plaats een reactie

//