Programma Mr. Horror’s Halloween Horror Show Amsterdam 2014

halloween-horror-show-2014Een vaste groep staat al te popelen; het is bijna Halloween en dat betekent een horror-marathon in Pathé Tuschinki! Dit jaar vindt Mr. Horror’s Halloween Horror Show plaats in de nacht van zaterdag op zondag 2 november. Ook in 19 andere steden is er een Halloween Horror Show, kijk voor het programma hier.

Hoog op het programma staat de Belgische horrorfilm ‘Welp’ (internationale titel ‘Cup’)
Een groep scouts gaat op kamp diep in de Ardennen. Volgens de leiding dwaalt er in het bos rond hun kampterrein een gevaarlijk boskind rond, Kai genaamd.
 De welpen denken dat het om een verzonnen verhaaltje gaat – tot de leiding hen op een donkere nacht wakker maakt voor een spannend bosspel…

CUB (WELP) - Official Trailer [HD]

Ook ‘Ouija’ is een film waar veel liefhebbers naar uit zullen kijken.
Nadat hun beste vriend tragisch is omgekomen in een ongeluk, wil een groep vrienden contact met haar opnemen. Dit doen ze met een ouijabord. Ze beseffen echter niet dat ze hiermee donkere krachten loslaten.

Ouija - Official Trailer (HD)

Tijdens de Night of Terror stond ‘Zombeavers’ ook al op het programma, maar werd last-minute vervangen voor Savaged. (bedankt voor de reactie)
Een groep studenten heeft een blokhut gehuurd aan een rustige rivier. Terwijl een deel van hen alleen oog heeft voor de andere sekse, blijkt dat de rivier niet zo rustig is als het lijkt. Als één van hen wordt gebeten, blijkt dat een troep kwaadaardige bevers de rivier teistert. Ze zijn agressief en meedogenloos. En wat erger is, ze zijn niet dood te krijgen.Al snel slaat de ziekte over op leden van de groep en de aantrekkelijkste meisjes daaruitontpoppen zich als gevaarlijke, moordzuchtige monsters.

ZOMBEAVERS - Official Trailer

[REC]4 de afsluiter van de filmreeks Spaanse filmreeks en belooft weer als vanouds te zijn (in tegenstelling tot REC3)
Angela Vidal, de verslaggeefster die veilig uit het geïnfecteerde gebouw van [REC] 1 & 2 is gekomen, blijkt toch sporen van het virus bij zich te dragen. Ze wordt in een militaire quarantaine opgenomen en zal na een paar dagen opniew gecontroleerd worden. Deze tijdelijke instelling is een oude olietanker die mijlen uit de kust voor anker ligt.

[REC]4 - OFFICIAL TEASER TRAILER 2 HD

De Halloween Horror Show is onderdeel van het Amsterdam Halloween Festival, zie hier het hele programma.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “Programma Mr. Horror’s Halloween Horror Show Amsterdam 2014”

  1. ZOMBEAVERS werd sowieso door iedereen die op de NoT aanwezig was gemist. Een of andere spaghettilul moest Zombeavers zonodig als eerste voor zìjn festival programeren.

    Beantwoorden
  2. Op Schokkend Nieuws staat dat er meerdere Halloween Horror Shows zullen plaatsvinden: “Ook in de rest van het land zullen, in de nacht van 31 oktober op 1 november en 1 op 2 november, Halloween Horror Shows plaatsvinden, veelal met hetzelfde programma of een nog nader te bepalen selectie van twee titels.” Ik ga proberen bij één van de Halloween Horror Shows aanwezig te zijn. Het programma voor Tuschinski spreekt me op Ouija na iig wel aan. Jammer dat de website van de Halloween Horror Show schijnbaar ieder jaar pas laat wordt bijgewerkt (nu nog info van vorig jaar). Hopelijk is snel bekend waar, wanneer, welke films draaien.

    Beantwoorden

Plaats een reactie