Trailer ‘Texas Chainsaw Massacre’ belooft een bloederige film. Vanaf 18 feb op Netflix

Officiële poster voor Texas Chainsaw Massacre (2022)

Begin december kregen we een eerste teaser trailer te zien van de nieuwe Texas Chainsaw Massacre. Het nieuwste deel in de Chainsaw reeks zal vanaf 18 februari te zien zijn op Netflix. De film is een direct vervolg op de originele film en lijkt daarmee de bekende trend in Hollywood te volgen door met een verse start verder te gaan. Afgelopen week werden we al getrakteerd op een nieuwe poster en zojuist is een nieuwe volwaardige trailer vrijgegeven.

Lees ook: Recensie: Texas Chainsaw Massacre: Een bloederig festijn!

Melody (Sarah Yarkin), haar tienerzus Lila (Elsie Fisher) en hun vrienden Dante (Jacob Latimore) en Ruth (Nell Hudson) gaan naar het afgelegen stadje Harlow, Texas om een nieuwe onderneming te starten en hun idealen na te leven. Maar hun droom verandert al snel in een nachtmerrie wanneer ze per ongeluk de thuisgrond van Leatherface verstoren, de gestoorde seriemoordenaar wiens met bloed doordrenkte erfenis de bewoners van het gebied blijft achtervolgen – inclusief Sally Hardesty (Olwen Fouéré), de enige overlevende van zijn beruchte bloedbad in 1973 die vastbesloten is om wraak te nemen.

TEXAS CHAINSAW MASSACRE Trailer 2 (2022)
Leatherface is terug!

Bekende stem

Vorige week kregen we via Variety te horen dat John Larroquette weer te horen zal zijn in de nieuwe film. Nu zal de naam misschien niet bij het grote publiek bekend zijn, maar liefhebbers van de franchise zullen deze man absoluut herkennen. Hij heeft voor zowel het originele deel uit 1974 als de remake uit 2003 de opening gedaan. Volgens regisseur David Blue Garcia voelde het erg belangrijk om ‘de originele Texas Chainsaw Massacre te eren bij iedere gelegenheid. De stem van John is iconisch in de originele opening en zou zeker helpen om de perfecte toon te creëren voor onze intro. Ook is het een subtiele manier om de fans te laten weten dat ze in de juiste handen zijn.’

Texas chainsaw massacre intro 1974 #TobeHooper #JohnLarroquette
De opening van de originele film.

Kijken jullie uit naar het nieuwste deel in de reeks? Wat denken jullie van de trailer? Ik heb er in ieder geval weer zin in!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie