Hier is de trailer voor The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It!

Als alles goed gaat draait The Conjuring: The Devil Made Me Do It vanaf 10 juni 2021 in de Nederlandse bioscopen! Deze derde The Conjuring-film vertelt een huiveringwekkend verhaal vol verschrikkingen, moord en een onbekend kwaad dat zelfs Ed en Lorraine Warren, ervaren onderzoekers van het paranormale, geschokt heeft. Het is een van de meest sensationele zaken uit hun carrière. De strijd om de ziel van een jonge jongen dwingt ze om tot het uiterste te gaan en leidt er uiteindelijk toe dat voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis een moordverdachte beweert door de duivel bezeten te zijn geweest.

Patrick Wilson en Vera Farmiga keren terug als Ed en Lorraine Warren onder de regie van Michael Chaves. In de film zien we ook Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook en Julian Hilliard. Kijk hier de eerste trailer:

The Conjuring: The Devil Made Me Do It | Officiële Trailer 1 | 10 juni in de bioscoop

Hoewel het natuurlijk deel 3 is, zijn er inmiddels zes films in de reeks gemaakt: The Conjuring (2013), Annabelle (2014), The Conjuring 2 (2016), Annabelle: Creation (2017), The Nun (2018) en Annabelle Comes Home (2019). Ook is er een kleine link met The Curse of La Llorona (2019). Welke is tot nu toe jouw favoriet?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Hier is de trailer voor The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It!”

 1. Oeh, krijgen we in dit derde deel een courtroomdrama insteek? Ziet er weer interessant uit. Ik vond vooral The Conjuring 2, die gebaseerd is op de Hodgson Poltergeist case goed. Hoewel ik dit soort horror erg gaaf vind baal ik altijd wel dat ze zo afhankelijk lijken van jumpscares en de kunstmatige spanning daarnaartoe. Maar in The Conjuring 2 zat een scène die me echt de rillingen gaf. Niet door “neppe” spanning, maar puur door ijzingwekkend acteren en goede cinematografie. Aanradertje!

  Beantwoorden
  • Welke scène bedoel je dan Nick?

   Mijn favoriet is de eerste The Conjuring, en dan met name de scène waarin Lorraine het opgehangen lichaam in de boom ziet.

   Beantwoorden
 2. Mijn favoriete is ook de eerste The Conjuring, met Annabelle:Creation op goede tweede. Wat Nick al zegt inderdaad, deze serie leunt teveel op jumpscares, helaas. Is echt niet nodig, want het zijn al behoorlijk creepy films op zich.

  Beantwoorden

Plaats een reactie