San Diego Comic-Con: Trailer en nieuws The Purge tv-serie

En we knallen vandaag lekker door met het nieuws vanaf de San Diego Comic-Con. Afgelopen nacht vond het The Purge-panel plaats en daar is de trailer van de komende tv-serie getoond!

The Purge (TV Series) - Official Comic-Con Trailer | SDCC 2018

De 10-delige tv-serie, die zal worden uitgezonden bij de Amerikaanse zenders USA Network en Syfy, zal zich afspelen tussen The Purge Anarchy en Election Year. De serie draait om het leven van 4 à 5 personages, niet alleen ten tijde van de jaarlijkse Purge, maar ook zal via flashbacks hun leven voor het jaarlijkse evenement aan bod komen.

Ook zal een speciaal evenement in de serie voorbijkomen: The Gauntlet. Acteur Gabriel Chavarria vergelijkt dit met met de competitie/tv-show American Ninja Warrior: “… of death”.

De New Founding Fathers of America komen ook in de serie voorbij, één van de verhalen draait rond een rijke familie die banden heeft met de regerende partij.
The Purge-bedenker James DeMonaco voegt er tijdens het panel aan toe dat er veel Easter Eggs in de serie zullen zitten die naar de films verwijzen. Hij is samen met Jason Blum als producent en schrijver verbonden aan de serie.

Eerder verscheen als deze kortere trailer:

"The Purge" (2018) Television Event Trailer USA Network

Wie de serie in Nederland en België zal uitzenden is op dit moment nog niet bekend.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie