Trailer + clip voor ‘Tusk’, Kevin Smith’s walrushorror

Eigenlijk wilde Kevin Smith geen films meer maken na ‘Red State‘, maar een prachtig verhaal van zijn ‘SMODcast’ co-host Scott Mossier over een bizarre advertentie in de krant bract hem op ideeën. In de advertentie wilde een huiseigenaar een kamer verhuren mits de bewoner elke dag twee uur in een walruspak rond zou willen lopen. ‘Tusk’ gaat iets verder, kijk de trailer:

Tusk | Official Trailer HD | A24

Tusk-posterWe toonden al de ‘blauwdruk‘ van Tusk en dit weekend ging Kevin Smith’s nieuwste film in première in het Toronto International Film Festival (TIFF).

‘Tusk’ volg podcaster Wallace (Justin Long), die bijzondere mensen in en rond Los Angelos met verhalen zoekt. Hij komt een vreemde advertentie tegen dat misschien wel het hoogtepunt van zijn carrière kan worden, ook al moet hij helemaal naar Canada. Mr. Howe (Michael Parks) is een avonturier die in de nadagen van zijn leven zijn verhalen wil delen met de wereld.

Oorspronkelijk zou Tusk in januari dit jaar af moeten en in première gaat op het Sundance Festival. De vertraging heeft echter niet slecht uitgepakt voor Kevin Smith, de eerste reacties zijn positief; “Completely Insane” schrijft IndieWire en ook Variety is positief over de “fine line between man and beast in a bizarro midnight movie”.

Tusk gaat op 19 september in Amerika draaien, of de film naar Nederland/België komt is nog niet bekend.

Tusk Movie CLIP - Die In Canada (2014) - Justin Long Horror Comedy HD

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Trailer + clip voor ‘Tusk’, Kevin Smith’s walrushorror”

  1. Mijn vraag van november vorig jaar (“En die podcaster wordt dan verbouwd tot walrus?”) lijkt beantwoordt 😛 Ben hier erg benieuwd naar! Red State moet ik ook eindelijk eens gaan kijken.

    Beantwoorden

Plaats een reactie