Trailer voor lesbische vampierserie ‘First Kill’ – komende maand op Netflix

imani-lewis-sarah-catherine-hook-firstkill
Foto Netflix

Netflix heeft de lesbische vampierserie First Kill aangekondigd evenals de bloeddorstige trailer en releasedatum! Check de eerste beelden onderaan het artikel. Dat belooft veel dorstigheid!

You never forget your first…..? Vul zelf maar in! Verliefd worden kan lastig zijn en brengt sowieso een hoop emoties met zich mee. Vooral als je tienervampier bent die valt voor een vampierjager.

First Kill gaat over Juliette (Sarah Catherine Hook). Ze is een tiener, maar ook een vampier. Ze hoort bij een invloedrijke vampierfamilie. Maar om er echt bij te horen moet ze een moord plegen. Ze heeft haar zinnen gezet op een nieuw meisje in de stad genaamd: Calliope Burns. Maar tot grote verrassing van Juliette is Calliope een vampierjager, afkomstig uit een familie van beroemde, ijzersterke vampierjagers. Ze is dus niet gemakkelijk te vermoorden. En misschien hangt er, in plaats van de geur van bloed, wel liefde in de lucht. 

De hoofdrollen in First Kill worden onder andere gespeeld door Sarah Catherine Hook, Imani Lewis, Gracie Dzienny, Dylan McNamara, Will Swenson, Jason R. Moore, Aubin Wise, Phillip Mullings Jr. Dominic Goodman, Roberto Mendez en Mk Xyz.

First Kill is een opkomende Amerikaanse vampierserie voor jonge volwassenen, geschreven en geproduceerd door Victoria Schwab samen met Felicia D. Henderson (Gossip Girl, The Punisher). Het is gebaseerd op het korte verhaal van de bestsellerauteur Victoria “V.E.” Schwab. Emma Roberts en Karah Preiss dienen als uitvoerende producenten via Belletrist Productions.

First Kill is vanaf 10 juni te zien op Netflix en zal uit 8 afleveringen bestaan.

Bekijk hieronder alvast de trailer om je tijdelijke honger te stillen en laat ons in de reacties weten wat jij ervan vindt.

First Kill | Officiële trailer | Netflix

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie