Trailer zombiefilm Warm Bodies

Vorig jaar verscheen het zombieboek Warm Bodies van Isaac Newton, een Shakespeareaanse vertelling door de ogen van de zombie ‘R’ (het boek werd in het Nederland uitgebracht als Mr. Zombie).

De filmrechten werden vrij snel gekocht door Summit Entertainment, regisseur Jonathan Levine heeft de film met daarin acteurs Nicholas Hoult, Teresa Palmer, Rob Corddry, John Malkovich, Analeigh Tipton, Dave Franco en Cory Hardrict inmiddels afgerond. Begin 2013 zal Warm Bodies in Amerika gaan draaien, een Nederlandse datum is nog niet bekend.

In Warm Bodies ontdekt zombie ‘R’ dat hij anders is dan de meeste andere zombies. Tijdens een zoektocht naar voedsel besluit hij Julie, een menselijke overlevende, te redden van de andere zombies. Ondanks grote ophef ontstaat een bijzondere relatie tussen zombie en mens die de toekomst van de wereld zal veranderen.

Warm Bodies is te omschrijven als een romantische horrorfilm, maar wie nu denkt aan “Twilight met zombies”, moet toch zeker de eerste trailer bekijken:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Trailer zombiefilm Warm Bodies”

Plaats een reactie