Bekijk de trailer van zwartkomische thrillerserie met Kristen Bell

Detectives en thrillerseries zijn er in overvloed op alle streamingdiensten. Detectives die een duidelijke komische ondertoon hebben, zijn significant zeldzamer. Over een paar weken verschijnt er een nieuwe serie op Netflix die tot deze tweede categorie behoort. The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window is vanaf 28 januari te bewonderen. De eerste trailer is te bekijken, waarin hoofdrolspeelster Anna (Kristen Bell) beweert een moord te hebben gezien, terwijl ze (onder invloed van alcohol en medicijnen) uit haar raam keek.

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window | Official Trailer | Netflix

De serie gaat dus over een vrouw die haar eigen mentale gesteldheid gaat twijfelen als ze denkt een moord te hebben gezien. Naast Kristen Bell zijn ook Tom Riley, Mary Holland, Shelley Hennig en Cameron Britton te zien in de serie die uit totaal acht afleveringen bestaat. De serie zal ergens tussen interessant moorddrama en parodie zitten. Zo kun je in de trailer wat momenten zien die niet zouden misstaan in een goede detective, maar zijn de knipogen (in zowel de verhaallijn als de titel) naar het slecht ontvangen The Woman in de Window (2021) onmiskenbaar.

Dat er een komische noot in de serie zal zitten, is ook wel te zien aan de producenten ervan. Will Ferrell is naast Kristen Bell namelijk een uitvoerend producent (twee acteurs die vooral veel komische film- en serieprojecten op hun naam hebben staan). Er is natuurlijk al veel parodiehorror gemaakt de afgelopen decennia – van heel goed tot héél slecht. Hopelijk kan The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (Dat is een flinke titel om te moeten schrijven zeg… ) doen voor moorddrama’s als wat eerder What We Do in the Shadows (2019-2021) deed voor vampierenhorror.

De serie zal dus vanaf 28 januari te zien zijn op Netflix. Als je écht niet kan wachten, kun je altijd even een kijkje nemen in het overzicht van horrorseries die in 2022 gaan verschijnen.

Is The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window een serie die jij gaat kijken? Word jij ook al moe bij het idee dat jij deze hele naam moet gaan onthouden?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Bekijk de trailer van zwartkomische thrillerserie met Kristen Bell”

Plaats een reactie