‘Trick ‘r Treat’ vervolg in ontwikkeling volgens Michael Dougherty!

Het is alweer vijf jaar geleden sinds Trick ‘r Treat uitkwam en tot op heden, helaas, nog geen vervolg. Volgens regisseur Michael Dougherty komt daar verandering in en is een vervolg momenteel in zeer actieve ontwikkeling.

trick-r-treat
Sam – Trick ‘r Treat

Tijdens het Beyond Fest zei regisseur Dougherty, ook wel bekend van Krampus, dat een vervolg in “zeer actief in ontwikkeling is”. Dougherty benadrukte dat de film officieel nog geen officieel groen licht heeft, wat betekent dat Legendary Pictures niet heeft bevestigd dat ze de film zullen maken, maar dat de studio momenteel volledig aan boord én enthousiast is over het project. Hoewel het project zich nog in een zeer vroeg stadium bevindt, is dit geweldig nieuws voor fans van de orginele film uit 2007,

Echter is dit niet de eerste keer is dat Dougherty zijn fans hoop heeft gegeven met een vervolg op Trick ‘r Treat. In 2009 heeft hij voor het eerst gesproken dat hij een vervolg aan het plannen was, helaas bleef het daarbij. In 2013 werd er officieel een vervolg aangekondigd, maar toen bracht een verandering binnen het management van Legendary Pictures het project tot stilstand. Nu lijkt het veelbelovender dan ooit.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Ben jij enthousiast over een vervolg van Trick ‘r Treat? En ben jij net zo fan van de originele film uit 2007 als ik? Laat het ons hieronder weten of op een van onze socials!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “‘Trick ‘r Treat’ vervolg in ontwikkeling volgens Michael Dougherty!”

Plaats een reactie