Ook True Blood keert mogelijk terug

Eerder hoorden we al dat Dexter terugkomt op tv, nu blijkt ook dat er wordt gewerkt aan een andere serie uit hetzelfde tijdperk: True Blood! Volgens TVLine werkt Roberto Aguirre-Sacasa aan een reboot van de vampierdramaserie.

true blood seizoen 4

Roberto Aguirre-Sacasa is bekent van onder andere Glee, Big Love, Looking, Carrie (2013) en Riverdale. Hij zou daarin samenwerken met Aguirre-Sacasa, die voor AMC de serie NOS4A2 maakte. Alan Ball, de showrunner van de originele reeks schijnt ook betrokken te zijn.

De HBO-serie True Blood begon in 2008 en eindigde na 7 seizoenen. De serie is gebaseerd op de The Southern Vampire Mysteries (The Sookie Stackhouse Novels) boekenreeks van Charlaine Harris waarvan 14 boeken verschenen en nog zo’n 18 korte verhalen.

WarnerMedia wil het bericht niet bevestigen, maar het zou niet heel gek zijn om één van de succesvolste series van HBO terug te laten keren op de streamingdienst HBOMax.

Wat denk jij, keert True Blood terug? En ga je dan weer kijken?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Ook True Blood keert mogelijk terug”

  1. Ik vond het een hele aardige serie die ik ben gaan kijken n.a.v. aanbevelingen op deze site.
    Maar volgens mij is het verhaal wel af. Hoewel, 14 boeken?
    “Midnight, Texas” was ook gebaseerd op haar boeken. Maar helaas heeft dat niet langer dan drie seizoenen gelopen. Misschien is de rek er een beetje uit?

    Beantwoorden

Plaats een reactie